Cum arată copiii lui Andi Moisescu și ai Oliviei Steer

Ana Chivu  
înStiri de ultima ora
26/12/2018, 19:18
Cum arată copiii lui Andi Moisescu și ai Oliviei Steer
Iată cum arată copiii lui Andi Moisescu și ai Oliviei Steer? Aceștia s-au fotografiat de Crăciun!

Andi Moisescu și Olivia Steer își țin viața privată tare departe de ochii curioșilor, astfel că băieții celor doi nu sunt văzuți foarte des. O fotografie cu ei din mediul online a făst un șoc pentru fanii lui Andi Moisescu, astfel că niciodată nu i-au văzut pe cei mici.

Cei patru se aflau la masa de Crăciun, acasă, iar micuții erau surprinși cu zâmbetul până la urechi. Celebrul cuplu avea masa plină cu toate bunătățile tradiționale: ouă umplute, salade boeuf și ceva făcut la cuptor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cum arată copii lui Andi Moisescu?

Andi Moisescu ține foarte mult la viața privată, așa că dincolo de micile ecrane își ține cei doi copii departe de ochii lumii. Olivia Steer, mama celor doi micuți, a ieșit în ultimii an în evidență din cauza afirmațiilor extrem de controversate pe care le-a făcut în public.   “Cred că stă în natura umană să înghesuie lucrurile sub aceeași umbrela, să facă statistici forțate, să tragă concluzii deplasate – pentru că ordinea asta îi dă individului un fals sentiment de cunoaștere și, deci, de siguranța.  

Ei sunt băieții lui Andi Moisescu și ai Oliviei Steer
Ei sunt băieții lui Andi Moisescu și ai Oliviei Steer

Când vine vorba de nutriție (mai ales), nu mă las amăgită de statistici. Pentru mine, eu sunt unicul subiect de cercetat, total suficient și cel mai relevant. Ce fac alți 100.000 de oameni, care traiesc în medii și condiții diverse, nutresc emoții și convingeri diferite și își zic toți adepți ai hranei sănătoase, nu mă reprezintă pe mine, a declarat Olivia Steer.

Olivia Steer, declarații uimitoare!

„Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de la școală. Îți dai seama că am luat poziție pentru că la școală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, așa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele și dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni.

Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă. Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forța ce mâncare și în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Așa că nu l-am obligat, a fost decizia lui. Dar în trei luni a început să aibă probleme și să îl doară burtica și să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a mărturisit vedeta după ce fiul său i-a spus că nu vrea să mai fie vegetarian.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×