Nicoleta Luciu, în formă maximă chiar dacă nu mai apare pe sticlă: ”Țin regim raw-vegan”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
03/04/2020, 15:26
Nicoleta Luciu, în formă maximă chiar dacă nu mai apare pe sticlă: ”Țin regim raw-vegan”
Nicoleta Luciu, în formă maximă chiar dacă nu mai apare pe sticlă: ”Țin regim raw-vegan”. Sursa foto: Instagram.com

Nicoleta Luciu s-a retras de câțiva ani din lumina reflectoarelor și s-a mutat la Miercurea-Ciuc acolo unde își crește cei patru copii. Vedeta este în continuare atentă la felul în care arată și a mărturisit că de un an a trecut la un regim drastic care o ajută să se mențină în formă.

Actrița Nicoleta Luciu, în formă maximă de când nu mai apare la TV

Una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare femei din România, Nicoleta Luciu, nu a renunțat la diete și reușește să se mențină la o greutate de circa 60 de kilograme. Vedeta nu mai apare pe micile ecrane, dar asta nu înseamnă că trebuie să se neglijeze, motiv pentru care de un an ține un regim alimentar foarte bine pus la punct.

Actrița a trecut prin două sarcini, aducând pe lume un băiat și 3 tripleți, dar cu toate acestea a dat jos kilogramele în plus datorită unei discipline alimentare pe care o păstrează cu sfințenie, în ciuda faptului că unele produse nu se mai găsesc în magazine din cauza pandemiei de coronavirus.

Din iunie anul trecut țin regim vegan și raw-vegan. Am renunțat la cafea, gluten și zahăr. Nu sunt slabă, dacă asta vrei să știi. Am rămas la 60 de kilograme, la o înălțime de 1,75. Țin regim raw-vegan, adică cu fierbere și coacere, dar am și zile în care consum numai raw. Fac pâinici și mămăligă, asta am voie să mănânc‘”, a spus fotomodelul pentru viva.ro.

Cum se descurcă vedeta în plină criză de coronavirus cu 4 copii mici

Frumoasa brunetă își dedică tot timpul creșterii și educării copiilor pe care îi are cu Zsolt Csergo: Zsolt (12 ani) și tripleții Kevin, Karoly și Kim (9 ani). Vedeta nu este atentă numai la alimentația ei, ci la cea a copiilor despre care spune că adoră supele de legume și avocado.

Copiii mănâncă normal, consumă mult avocado, mâncăruri și supe cu multe zarzavaturi. Mai gustă și din mâncărurile mele de dietă din când în când”, a mărturisit Nicoleta Luciu, potrivit sursei menționate anterior.

În ceea ce privesc activitățile pe care le are alături de copii, actrița a dezvăluit că foarte mult timp le ocupă lecțiile perioada aceasta, iar mai apoi se joacă în curte cu mingea de fotbal.

Suntem bine, cu multe lecții pe cap, așteptăm să treacă pandemia. Am bicicletă de spinning pentru copii. Îi pun să facă câte 20 de minute pe zi, iar pe Zsolt jumătate de oră.

Mergem și la curte, cu minge de fotbal. Oricum, copiii au foarte multe lecții de făcut”, a mai precizat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×