Cum arată Nicoleta Luciu acum, după ce s-a retras din showbiz! Şi-a schimbat total viaţa. FOTO

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/05/2019, 16:59
Cum arată Nicoleta Luciu acum, după ce s-a retras din showbiz! Şi-a schimbat total viaţa. FOTO GALERIE FOTO
Cum arata Nicoleta Luciu

Cu toții ne întrebăm cum mai arată Nicoleta Luciu, de când s-a retras din showbiz. Era o adevărată apariție. Nu era prezentare de modă fără ea, lenjeria intimă era ridicată la rang de adevărată artă atunci când era prezentată de ea, iar emisiunile unde era invitată prindeau cu adevărat viață.

Cum mai arată Nicoleta Luciu, vedeta la care bărbații visau cu ochii deschiși

Anii au trecut însă, iar frumoasa Nicolea Luciu a devenit mamă, apoi s-a retras ușor din lumina reflectoarelor. Chiar dacă s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu soțul ei, Zsolt Csergo și cei cei patru copii ai lor, frumoasa brunetă mai trece prin București atunci când vrea să-și îmbunătățească chirurgical aspectul fizic. Așa s-a întâmplat și în anul 2018, când Nicoleta Luciu a venit în București pentru a-și schimba silicoanele mult prea mari și mult prea grele.

După ce a adus pe lume tripleții, Nicoleta Luciu s-a dus și ș-a pus silicoane, însă a renunțat la acestea, după ce a început să aibă dureri foarte mari de spate. Vedeta optase pentru implant mamar care cântărea 1,2 kilograme, iar acestea deveniseră o adevărată povară pentru ea. De data aceasta, Nicoleta Luciu a făcut o nouă descoperire care a încântată, un nou tip de silicoane, mult mai ușoare.”Am descoperit un silicon mult mai ușor decât cel clasic. În sfârșit, nu ni se mai lasă sânii!”, mărturisea fostul iepuraș PlayBoy.

Cum arata Nicoleta Luciu
Cum arata Nicoleta Luciu, dupa ce s-a retras din showbiz

Nicoleta Luciu locuiește cu familia într-o vilă de 400 de mii de euro

Nicoleta Luciu a povestit recent cum decurge o zi din viața ei. „Ne trezim la șase dimineața. Am o fată care stă cu mine și mă ajută. Având în vedere că trebuie să avem grijă de patru, chiar trebuie să ne împărțim… Suntem full.

După ce ne trezim, mergem la școală, apoi cumpărături. La opt sunt în casă. dacă sunt liberă, facem curățenie, aspirat, spălat… Apoi încep activitățile cu copii… În jurul orei 10 ne culcăm… pentru mine am timp până-n ora 12:00. Cam o dată pe lună, eu și soțul meu, Zsolt, mai plecam câte două zile doar noi. Nicoleta locuiește într-o vilă imensă, evaluată la 400 de mii de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×