Nicoleta Luciu, operație în secret! Intervenția a durat 4 ore. Ce se întâmplă acum cu vedeta

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/11/2018, 15:00
Nicoleta Luciu, operație în secret! Intervenția a durat 4 ore. Ce se întâmplă acum cu vedeta GALERIE FOTO
Nicoleta Luciu s-a operat în secret!

Nicoleta Luciu s-a operat în secret! Intervenția câștigătoarei titlului de Miss România a durat 4 ore. Iată ce se întâmplă acum cu vedeta? Acum puțină vreme, aceasta a fost analizată din cap până în picioare de medicul estetician Adina Alberts. Doctorul a enumerat intervențiile Nicoletei. Analiza a început prin a aminti că operația de mărire de bust a fost o alegere nepotrivită. Medicul estetician a mărturisit că și-a mărit bustul mai mult decât era cazul. ”Nicoleta a ales să-și mărească sânii mai mult decât era cazul.(…)Bustul ei se încadrează acum în normalitate. Cred că nu îi mai produce niciun disconfort”, a spus Adina Alberts.

În continuare, medicul a făcut și o recomandare pentru tinerele care își doresc o intervenție de genul. ”Vreau să trag un semnal de alarmă pentru domnișoarele care doresc să își pună implanturi mari. Nu asta înseamnă frumusețe”, a completat doctorul estetician. De asemenea, aceasta a dezvăluit și ce corecții are Nicoleta la nivelul feței. ”Nicoleta are tatuaj la nivelul sprâncenelor,corecție la nivelul cearcănelor și la nivelul șanțurilor nazogeniene și buzele puțin mărite”, a completat Adina Alberts.

Nicoleta Luciu, operație în secret! ”Operația a fost foarte grea”

nicoleta luciu s-a operat in secret. Voluptoasa bruneta arata incredibil
Nicoleta Luciu, alături de doctorul Călin Doboș

Așadar, după toate îmbunătățirile pe care vedeta și le-a făcut până acum, a decis că mai are nevoie de încă ceva. Voluptoasa brunetă s-a operat în secret, potrivit click.ro. Intervenția la care a fost supusă Nicoleta a durat patru ore, iar, conform medicului care a operat-o, a fost o operație foarte grea. ”Operația a fost foarte grea. Nu mă așteptam să dureze atât, dar sunt fericit că rezultatul este pe măsura așteptărilor pacientei”, a declarat dr. Călin Doboș. Cel mai probabil, vedeta care s-a retras din lumina reflectoarelor a vrut să scape de grăsimea acumulată în zona abdomenului și a coapselor prin lipoaspirație.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×