Nicoleta Luciu, operațiile au transformat-o! Iată ce intervenții are vedeta

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/10/2018, 18:17
Nicoleta Luciu, operațiile au transformat-o! Iată ce intervenții are vedeta GALERIE FOTO
Imagine cu Nicoleta Luciu, din momentul în care era co-prezentator la Vocea Româniai

Nicoleta Luciu este transformată de operații! Iată ce intervenții are vedeta.  Cândva, câștigătoare a titlului de Miss România, este acum o adevărată femeie, care, în prezent se poate considera o femeie realizată. Are un soț care o iubește de mult timp, contrat incidentelor discutate mult în presă acum o vreme, dar și copii minunați. Aceasta, de profesie actriță, fost model, cântăreață, cât și co-prezentatoare, are o viață plină de evenimente, chit că s-a retras puțin din lumina reflectoarelor. Și, în pofida acestui fapt, Nicoleta nu a renunțat, din cauza aglomerației din prezent în viața ei, la a se îngriji, la a face acțiuni pentru a arăta bine.

Însă, se pare că dietele și diferitele tratamente pe care le face nu ajung. Potrivit unei rubrici, în care protagonistul este medicul estetician Adina Alberts, vedeta a fost analizată din cap până în picioare. Doctorul a spus ce intervenții are Nicoleta, în afară de cunoscutele intervenții la sâni. Analiza acesteia a început prin a aminti că operația de mărire a bustului a fost o alegere nepotrivită pentru vedetă. ”Nicoleta a ales să-și mărească sânii mai mult decât era cazul.(…)Bustul ei se încadrează acum în normalitate. Cred că nu îi mai produce niciun disconfort”, a declarat Adina Alberts.

Nicoleta Luciu este transformată de interventiile estetice
Imagine cu Nicoleta Luciu, din tinerețe

Nicoleta Luciu, transformată de operații! ”Vreau să trag un semnal de alarmă! Nu asta înseamnă frumusețe”

De altfel, aceasta a adăugat și o recomandare pentru tinerele care își doresc o asemenea intervenție. ”Vreau să trag un semnal de alarmă pentru domnișoarele care doresc să își pună implanturi mari. Nu asta înseamnă frumusețe”, a mai spus medicul estetician. Totodată, în cadrul examinării Nicoletei Luciu, esteticianul a dezăluit și ce corecții ale imperfecțiunilor are aceasta. ”Nicoleta are tatuaj la nivelul sprâncenelor, corecție la nivelul cearcănelor și la nivelul șanțurilor nazogeniene și buzele puțin mărite”, a completat medicul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×