Vă amintiţi de Kinga Sebestyen? Ce s-a ales de presupusa amantă a soțului Nicoletei Luciu

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
19/06/2018, 16:20
Vă amintiţi de Kinga Sebestyen? Ce s-a ales de presupusa amantă a soțului Nicoletei Luciu GALERIE FOTO

Kinga Sebestyen este cea mai cunoscută antrenoare de fitness din România. Nu doar pentru că a avut rezultate deosebite pe plan profesional (pentru că a avut chiar foarte bune), ci pentru presupusul amantlâc dintre ea și soțul Nicoletei Luciu, Zsolt Csergo.

Cei doi, Kinga si Zsolt, au fost legați încă din 2007 de o relație de afaceri foarte profitabilă. În 2012, soțul Nicoletei Luciu a fost surprins în câteva imagini care demonstrau căî între el și Kinga e mult mai mult decât atât: bărbatul o lovea pe antrenoarea de fitness, pe un yaht. Atunci, a izbucnit un scandal enorm, iar Nicoleta chiar a vrut să divorțeze.

Ce s-a ales azi de Kinga Sebestyen

Imediat după incident, Zsolt a împăcat-o pe Luciu cu un buchet imens de trandafiri, însă nu a renunțat nici la relația de afaceri cu Kinga. Cei doi au rămas parteneri de afaceri, iar lucrurile par să meargă excelent în firma pe care ei o au. Acum, Kinga, mult schimbată față de cum o știați, apare uneori la TV, în diferite emisiuni. Bruneta cu un corp aproape perfect la 43 de ani, participă la diverse evenimente sportive și are o mulțime de prieteni celebri care o ajută să își promoveze cursurile de kangoo jumps!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×