Adina Alberts vorbeşte despre operaţiile estetice ale Nadiei Comăneci

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/09/2018, 19:37
Adina Alberts vorbeşte despre operaţiile estetice ale Nadiei Comăneci GALERIE FOTO
Nadia Comaneci prezinta costume pentru un designer

Doctorul Adina Alberts a vorbit despre cum și cât a apelat la bisturiu vestita gismnastă. La cei 58 de ani, vestita gimnastă s-a lăsat pe mâna medicilor. Aceasta are un palmares unic în sport. Medicul specialist în intervenții estetice, Adina Alberts, a analizat modul în care îmbătrânește cunoscuta gimnastă.

Citește și: Alertă cu bombă la Paris! Champs Elysees, închis de urgență!

Citește și: Lista cu noxele reale emise de mașinile diesel va grăbi sfârșitul autoturismelor pe motorină

Se pare că Nadia a apelat în mai multe rânduri la diferite moduri în care să își poată îmbunătăți imaginea.

Operațiile Nadiei Comăneci

Adina Alberts vorbeşte despre operaţiile estetice ale Nadiei Comăneci
Nadia Comăneci pozează în cadrul unui eveniment

 

Doctorul specializat în chirurgia estetică a analizat foarte atent aparățiile gimnastei. Astfel, a demostrat cât și unde a intrevenit Nadia Comâneci pentru asteptul său. „ La nivelul feței are intervenții. La nivelul gâtului nu are, aici se vede vârsta. Are tenul deshidratat, de la eforturile fizice imense pe care le-a avut în copilărie. Acest lucru determină descărcări importante de hormoni. Pe măsură ce trec anii, majoritatea doamnelor au probleme cu excesul de piele din zona de deasupra genunchiului”, a spus doctorul estetician. Adina Altberts a mărturisit că este posibil ca gimnasta să fi apelat și la implanturi mamare: „Știu că Nadia avea sâni, dar din această fotografie pare că are implanturi.”

Citește și: Cand este Halloween in 2019. Care sunt originile sărbătorii de fapt?

Citește și: Prognoza meteo luni, 17 septembrie. Vremea se menține frumoasă!

Ce spun nutriționiștii despre forma sa fizică

Nadia Comâneci deși nu de multe ori, a apărut apară ciar în costum de baie. Acest lucru a adus o întreagă dezbatere în mijlocul presei. Datorită lungii perioade în care a practicat sport de performanță, corpus său arată foarte bine și acum. ”Imaginile sunt luate de sus, ceea ce deformează un pic corpul. Au dezavantajat-o și unghiul, distanța… Sunt multe lucruri care au contribuit la ceea ce vedem. Pozele arată o lipsă de preocupare și pentru dietă și pentru sport. Nadia a arătat bine mulți ani, însă din păcate acum ar avea nevoie de mai multă grijă și la nutriție, dar și mai multă mișcare și mai puține operații. Dacă te îngrași după o operație de liposucție sau abdomenoplatie, lucrurile arată mai rău decât în mod natural. E greu de spus dacă a apelat la astfel de operații, pare să fi apelat și la un chirurg plastician, însă în urmă cu mai mult timp”, a declarat un nutriționist.

Nadia Comăneci și relațiile sale

În anii ’80, a apărut o idilă între două mari personalități ale României. Nadia Comăneci și regretatul Ion Dolănescu s-au iubit ca în filme. El o adora, iar ea era îndrăgostită până peste cap de cel care îl admira și la brațul căruia se simța protejată. Cei doi voiau să fie discreți, dar din cauza statuturilor de care discpunea, nu puteau să treacă neobservați. „În 1985, am lucrat la Hotelul Meridian din Mamaia. Ion Dolănescu era naşul fiului şefului de restaurant de acolo. A stat toată vara în hotel. Iar Nadia a venit şi ea şi a stat vreo luna. Erau foarte discreţi.Toată lumea din hotel spunea ca ea e foarte îndrăgostită de el”, a declarat atunci unul din martorii prezenți la o ieșire de-a celor doi. Multe zvonuri de la acea vreme spuneau că gimnasta era extrem de aproape de un mariaj cu regretatul interpret de muzică populară. Din păcate, relația acestora a durat aproape 4 ani. Totul s-a întâmplat pe când Nadia Comăneci avea 25 de ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×