Nicoleta Luciu, noi intervenţii estetice! Focoasa brunetă nu se lasă!

Octavia Sârbu   
în Stiri mondene
09/05/2018, 16:56
Nicoleta Luciu, noi intervenţii estetice! Focoasa brunetă nu se lasă! GALERIE FOTO
Nicoleta Luciu, noi interventii estetice

Nioleta Luciu a ieşit din lumina reflectoarelor de ceva vreme, însă asta nu înseamnă că a renunţat la intervenţiile estetice. Vedeta a trecut din nou pragul cabinetului unui medic estetician pentru câteva îmbunătăţiri.  Ajunsă la vârsta de 37 de ani şi cu patru copii acasă, Nicoleta Luciu nu îşi neglijează deloc aspectul fizic.  Vine vara şi trebuie să arate impecabil, iar talia de viespe cu cheltuială se ţine.

Bruneta şi-a pus botox pentru estomparea ridurilor, şi-a ridicat puţin sprâncenele şi a apelat şi la câteva injecţii pentru eliminarea celulitei de pe coapse.  Însă, un filmuleţ postat în urmă cu cinci zile pe Instagram, o arată pe Nicoleta cu mici imperfecţiuni pe ten. Acum, după vizita la medic, Nicoleta e ca scoasă din cutie.

Nicoleta Luciu, intervenţii estetice la foc continuu!

Voluptoasa brunetă este cunoscută ca fiind o împătimită a intervenţiilor de acest gen. În 2015,  a renunţat la silicoanele de peste un kilogram şi le-a schimbat cu altele mai mici. La începutul anului 2017,  Nicoleta şi-a făcut o nouă operaţie. Atunci ea a ales să îşi mărească posteriorul cu grăsime proprie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×