Nicoleta Luciu are ajutor de nădejde inlcusiv în vacanţă! Bona merge peste tot

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/07/2019, 20:53
Nicoleta Luciu are ajutor de nădejde inlcusiv în vacanţă! Bona merge peste tot GALERIE FOTO
Nicoleta Luciu si-a luat bona in vacanta

Frumoasa Nicoleta Luciu a plecat în vacanță cu bona la purtător! Chiar dacă a spus că se ocupă singură de cei patru copii ai săi, vedeta se pare că a fost depășită de situație, așa că a apelat la serviciile unei bone, care s-o ajute cu creșterea lui Zsolt jr, care are 11 ani, și a tripleților Kim, Kevin și Karoly, de 8 ani.

Nicoleta Luciu și-a luat bona și în vacanță pentru supravegherea celor patru copii pe care îi are cu omul de afaceri Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu s-a retras aproape de tot din lumea show-bizz-ului și se ocupă de creșterea celor patru copii pe care îi are cu omul de afaceri Zsolt Csergo. S-a mutat de tot, de ceva vreme, la Miercurea Ciuc, „cartierul general” al afacerilor soțului său.

Catalogată drept „mamă-eroină” după ce a născut tripleții, fosta vedetă Playboy a declarat că, de vreme ce cariera ei oricum a intrat în declin, se va ocupa singură de băieții și de fata ei, însă socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Chiar dacă a vrut să-i crească singură, copiii au crescut și au nevoi din ce în ce mai diversificate, așa că frumoasa brunetă a apelat la serviciile unei bone.

Nicoleta Luciu si-a luat bona in vacanta
Nicoleta Luciu si-a luat bona in vacanta

Nicoleta Luciu a plecat într-o vacanță pe Coasta de Azur

Nicoleta Luviu nu se mai desparte de bonă nici în vacanță! Femeia angajată de familia Csergo a preluat o parte din sarcinile vedetei și s-a dovedit extrem de utilă și în timpul deplasărilor. Are destulă bătaie de cap cu patru copii, dar jobul vine și cu un avantaj cu care nu multe bone se pot lăuda: cel puțin un concediu de lux pe an! Cea mai recentă vacanță în care Nicoleta și-a luat baby-sitterul a fost în Franța, chiar într-o zonă vizitată de toate vedetele din lume, respectiv pe Coasta de Azur.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×