Olivia Steer a găsit rețeta naturistă a vaccinului antigripal. “Se iau 2-3 linguri la fiecare masă”

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 21:55
Olivia Steer a găsit rețeta naturistă a vaccinului antigripal. “Se iau 2-3 linguri la fiecare masă” GALERIE FOTO
Olivia Steer a găsit rețeta naturistă a vaccinului antigripal

În plină epidemie de gripă, Olivia Steer a găsit o rețetă naturistă a vaccinului antigripal. Soția lui Andi Moisescu consideră că acesta este doar un mit ce nu protejează, ci te îmbolnăvește, astfel că a propus o metodă care, dacă este luată cu sfințenie, te poate scăpa și de posibilitatea de a avea gripă, dar și de „comisioanele din noile achiziții”.

„Am găsit pe un site cu trafic greu reteta naturistă a VACCINULUI ANTIGRIPAL. Rog nu-l faceți acasă, dacă nu vreți să se supere Tanti Pintea și Nenea Cercel, că nu le mai iese epidemia, nici macar pe hîrtie. Și apoi nu mai pupă nimeni comisioane din noile achiziții de vaccinuri. Și asta nu e frumos deloc!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Olivia Steer a găsit rețeta naturistă a vaccinului antigripal

1/4 cana usturoi pisat
1/4 cana ceapă tocată
1/4 cană ardei iute tocat
1/4 cană ghimbir ras
3 linguri de hrean ras
1 lingura cuișoare pisate
750 ml oțet organic de mere
Se așează totul într-un borcan de 1, 5 litri. Se completează cu oțet și se lasă la infuzat peste noapte. Se iau două-trei-patru linguri, la fiecare masa”, este rețeta magică a Oliviei Steer. Iar câţiva dintre „followerii” vedetei au pus-o în aplicare şi susţin că „funcţionează!”

Olivia Steer a găsit rețeta naturistă a vaccinului antigripal. “Se iau 2-3 linguri la fiecare masă”
Rețela Oliviei Steer împotriva gripei

De altfel, aceasta s-a declarat total împotriva vaccinurilor de multă vreme, catalogându-le drept inutile, „atât timp cât avem un stil de viață sănătos”. „Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, a spus soția lui Andi Moisescu, în urmă cu câțiva ani.

”Mă țin departe de ele”

Cu toate acestea, specialiștii nu sunt de aceeași părere, iar cu mai multe detalii a venit directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmmisibile, Adriana Pistol, care afirmă că nu este în joc numai sănătatea copilului nevaccinat, ci a întregii societăți. „Părinţii refuză să îşi vaccineze copiii cu produse care sunt pe piaţă de zeci de ani, care şi-au dovedit eficienţa în repetate rânduri, iar a căror efecte adverse sunt extreme de rare.

Acele boli despre care aceşti părinţi nu mai aud vorbindu-se nu au dispărut de pe faţa Pământului, nu s-au mutat pe Marte sau pe Venus. Sunt lângă noi şi numai cu o protecţie suficientă, cu un procent suficient din populaţie vaccinat, putem să le ţinem în continuare istorie. În situaţia în care din ce în ce mai multe persoane refuză să îşi vaccineze copiii, bolile vor reveni. Atunci, în mod evident, foarte mulţi copii vor ajunge din nou paralitici în urma poliomelitei, sau vor muri în urma difteriei, a tusei convulsive. Vor sta în spitale. Vor suferi”, a spus Adriana Pistol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×