Olivia Steer atacă, după ce s-a anunțat epidemia de gripă: „Prevenția nu înseamnă vaccinare!”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
31/01/2019, 10:40
Olivia Steer atacă, după ce s-a anunțat epidemia de gripă: „Prevenția nu înseamnă vaccinare!”

Olivia Steer lansează un nou atac anti-vaccin, după ce s-a confirmat, oficial, epidemia de gripă. Soția lui Andi Moisescu a avut mai multe conflicte cu autoritățile din Sănătate. Aceasta a dus o lungă luptă împotriva vaccinurilor de orice tip.

Soția realizatorului TV, Olivia Steer, militează pentru un stil de viață sănătoasă, ea fiind de mai mulți ani vegană. Olivia este de părere că printr-o alimentație sănătoase se pot preveni anumite boli.  „La noi nu se înțelege ce e prevenția. Oamenii cred că, dacă se vaccinează, sunt puși la adăpost de boli și pot apoi să mănînce junk food dimineață, la prânz & seara, fără griji, fără probleme. Dacă se îmbolnăvesc e pentru că ” au luat un virus”, ” i-a tras curentul”, „n-au avut noroc în viață”, este mesajul Oliviei Steer transmis pe pagina ei de socialziare, în contextul epidemiei de gripă.

Olivia Steer, despre vaccinare, în plină epidemie de gripă

Olivia Steer lansează un nou atac anti-vaccin
Olivia Steer lansează un nou atac anti-vaccin.

Olivia Steer a tunat și a fulgerat pe pagina sa de socializare. Vedeta este împotriva vaccinării și nu ezită să arate acest lucru cu fiecare ocazie. În contextul epidemiei de gripă, Olivia se arată indignată de această practică medicală, cât și de neînțelegerea generalizată a oamenilor vizavi de această problemă.

Sora Oliviei Steer a murit la 38 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. Olivia Steer este împotriva anumitor tehnici și tratamente medicale la care oamenii apelează atunci când luptă cu o boală incurabilă. Proceduri precum medicația, chimioterapia și radioterapie îi provoacă repulsie soției lui Andi Moisescu. Aceasta crede în medicina alternativă, iar decizia de a duce un stil de viață sănătos i se datorează în mare parte Laviniei, sora decedată a Oliviei.

„Din frica teribila de a nu face cancer ovarian, Angelina Jolie si-a extirpat ovarele si trompele uterine, desi era sanatoasa, iar asta la doi ani dupa ce si-a amputat ambii sani perfect sanatosi, decizie luata tot sub imperiul fricii de moarte. In ambele cazuri, a indemnat femeile perfect sanatoase, trecute de 30 de ani sau care au deja copii, sa-i urmeze exemplul, campanie de mutilare sustinuta de toata mass-media si glorificata de lumea medicala, ca fiind un act de mare responsabilitate si curaj”, declara Olivia Steer promovand din nou tratamentele cu ceaiuri si alte leacuri.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×