Dietă cu usturoi: slăbești ușor, dacă urmezi o singură regulă!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 14:45
Dietă cu usturoi: slăbești ușor, dacă urmezi o singură regulă! GALERIE FOTO
Dieta-minune cu usturoi

Există o multitudine de diete care mai de care, cu varză, supe, pline de legume ori pline de carne, pe bază de lactate sau diete cu cartofi. Printre aceste cure de slăbire, se află și una cu usturoi. Acesta este consumat adesea ca ingredient, iar în medicina populară este considerat, alături de ceapă, un adevărat leac, datorită conținutului bogat de vitamine și substanțe minerale. Cu toate acestea, nimeni nu s-ar fi gândit că usturoiul te poate ajuta să slăbești într-un timp record.

Dieta-minune cu usturoi

Mai mult, pentru cei leneși, dieta nu impune un regim alimentar deosebit, ci se bazează pe schimbarea metabolismului. Interesant este că acest lucru, surprinzător, aduce numai avantaje, dat fiind faptul că metabolismul tău va acționa după cum fiecare și-ar dori: mănânci ce vrei și nu te îngrași.

Dietă cu usturoi: slăbești ușor, dacă urmezi o singură regulă!
Amestecul de usturoi cu miere te poate ajuta săscazi în greutate într-un mod miraculos

Pași de urmat:

Se iau 8 căței de usturoi, se curăță, se zdrobesc pe un tocător de lemn, se amestecă 250 de grame cu miere de albine și 500 mililitri oțet de mere și se bagă într-un borcan de 800 de grame, închis ermetic. Amestecul se lasă trei zile la rece, în cămasă, însă, important, amestecând de două sau trei ori pe zi, cu o lingură de lemn. După cele trei zile, luați în fiecare dimineață și seară câte o lingură din compoziție. Un borcan vă ajunge cu sigurață o lună. Când se termină, preparați o cantitate nouă și continuați dieta.

Dietă cu usturoi: slăbești ușor, dacă urmezi o singură regulă!
Amestecul se lasă la ”odihnit” 3 zile

Despre miere șe știu multe, aceasta având numeroase beneficii pentru corpul uman, iar pentru cei care doresc să o folosească în dieta lor trebuie să știe că ingredientul stimulează digestia și metabolismul. Mierea nu irită mucoasa digestivă, chiar influențând benefic flora intestinală. Ea favorizează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea rapidă a toxinelor din organism.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×