Cura cu bicarbonat de sodiu și lămâie care previne cancerul și diabetul! Dieta revoluționară care te ajută să și slăbești

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 11:39
Cura cu bicarbonat de sodiu și lămâie care previne cancerul și diabetul! Dieta revoluționară care te ajută să și slăbești GALERIE FOTO
Cura cu bicarbonat de sodiu și lămâie care previne cancerul și diabetul

Bicarbonatul de sodiu este un remediu ieftin, eficient și la îndemână pentru oricine, putând fi întrebuințat în foarte multe moduri. În rândurile de mai jos vă prezentăm cura cu bicarbonat de sodiu și lămâie care previne cancerul și diabetul, o dietă revoluționară care te ajută să slăbești.

Cura cu bicarbonat de sodiu și lămâie care previne cancerul și diabetul

Pentru a obține licoarea miraculoasă, este nevoie de amestecul a doar patru ingrediente care sunt la îndemâna oricui, iar dieta revoluționară nu doar că previne cancerul și diabetul, dar te și ajută să slăbești. Medicamentul care rezultă din amestecul celor patru ingrediente aparent banale este de origine tibetană și este extrem de eficient împotriva bolilor. Are proprietăți antioxidante și un efect de îmbunătățire a stării generale.

Cele patru ingrediente de care ai nevoie pentru a obține medicamentul alternativ sunt: zeamă de la două lămâi suculente, o căpățână de usturoi, patru linguri de miere de albine, și o linguriță de bicarbonat de sodiu.

Bicarbonatul de sodiu este un remediu ieftin, eficient și la îndemână
Bicarbonatul de sodiu este un remediu ieftin, eficient și la îndemână

Dieta revoluționară te ajută să slăbești

Lămâile se storc într-un vas, iar usturoiul se curăță și se taie mărunt. Se amestecă cele două ingrediente cu mierea de albine și bicarbonatul de sodiu, apoi compoziția rezultată se pune într-un borcan de sticlă. Se lasă la macerat timp de zece zile, apoi se poate consuma, câte trei lingurițe pe zi. Medicamentul alternativ este foarte bun pentru îndepărtarea paraziților intestinali. Este, de asemenea, un remediu excelent împotriva celulelor canceroase. Pentru a preveni cancerul, trebuie consumat patru luni pe an (prima lună a fiecărui anotimp).

Pentru un efect garantat, trebuie administrat zilnic, fără întrerupere. Amestecul favorizează și pierderea greutății, combinația dintre lămâie și bicarbonat de sodiu protejând organismul de numeroase boli și infecții. Ajută, de asemenea, la detoxifiere și este considerat a fi mult mai puternic decât tratamentul cu citostatice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×