Casa Deliei Dinu, consilierul lui Klaus Iohannis, spartă de hoți

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 13:23
Casa Deliei Dinu, consilierul lui Klaus Iohannis, spartă de hoți GALERIE FOTO
Delia Dinu, consilierul preşedintelui României, a fost călcată de hoţi. Cineva i-a spart casa

Casa Deliei Dinu a fost călcată de hoţi chiar de 1 Decembrie, pe când lua parte la festivităţile de Ziua Naţională. Consilierul prezidenţial a fost jefuit, iar autorităţile cercetează săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Dragoş Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, a oferit detalii despre cele întâmplate acasă la Delia Dinu, şefa departamentului de Protocol: „Poliţiştii din Ilfov au fost sesizaţi ieri, 1 decembrie, în privinţa acestui incident, iar în prezent, aceştia desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Dragoş Romanescu citat de Mediafax.

Casa Deliei Dinu, consilierul lui Klaus Iohannis, spartă de hoți

Delia Dinu are două case, una pe care a cumpărat-o în 2008, în Domneşti, judeţul Ilfov, cu o suprafaţă de 238 mp şi una în Sibiu, moştenită în 2016. Şefa de Protocol are şi două terenuri, iar conform declaraţiei de avere deţine două maşini, o Honda din 2015 şi un BMW 316, fabricat în 1995.

Delia Dinu alături de preşedintele României, Klaus Iohannis
Delia Dinu alături de preşedintele României, Klaus Iohannis

Delia Dinu este licențiată a Facultății de Drept din Sibiu și a activat în cadrul serviciului de Pază în perioada 2000 – 2012. A fost consilier în cadrul Comrpartimentului Protocol în 2005 – 2008. A fost decorată de Traian Băsescu în 2014 cu Ordinul Naţional „Serviciul Credincios”. A fost numită Consilier de Stat la data de 28 august 2012, iar de la 1 iulie 2016 este Consilier Prezidențial.

Mesajul lui Iohannis

Preşedintele României a făcut băi de mulţime de 1 Decembrie, fiind salutat de oamenii care au venit la parada de Ziua Naţională, după care a avut un mesaj pentru toţi românii:

„Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, momentul fondator al existenței noastre naționale. Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor, că îl apărăm și îl prețuim. Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×