Ziua Națională a României, pe internet. Facebook și Google au făcut logo-uri festive

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 12:43
Ziua Națională a României, pe internet. Facebook și Google au făcut logo-uri festive
Pe Google și Facebook a fost sărbătoare! Ziua Națională a României s-a celebrat și pe internet

Ziua Națională a României a fost celebrată peste tot, chiar și pe internet. Facebook și Google au făcut logo-uri speciale pentru 1 Decembrie. Așadar, și giganții online s-au pregătit pentru sărbătoarea românilor. Google și-a schimbat logo-ul pentru ziua de astăzi pe pagina principală, dar și pe paginile de căutări. Acesta a schimbat cele două litere de ”o” din numele său cu steagul țării noastre. O altă surpriză este că pe pagina de început, logo-ul companiei este direcționat către toate rezultatele de căutări având cuvintele ”Centenarul Marii Uniri”.

De altfel, nu doar Google s-a conformat evenimentului, ci și Facebook. Rețeaua de socializare a personalizat fotografiile de profil și a creat nu mai puțin de 6 rape speciale, ele fiind cu tricolorul ori cu mesaje precum ”La mulți ani, România”, ”Ziua Națională a României”, ”100 Marea Unire”.

Facebook și Google au făcut logo-uri festive de 1 Decembrie. Ziua Națională a României s-a celebrat și pe internet!

De asemenea, și platforma Yputube s-a alăturat celor care petrec de 1 Decembrie, dar și celor care vor să afle mai multe despre importanța acestui eveniment pentru toți românii de pretutindeni. Platforma video a realizat scurte materiale informative despre Unirea României.

La început a fost unirea Barasabiei cu România, pe data de 27 martie 1918, apoi unirea Bucovinei cu România, pe 28 noiembrie 1918 și unirea Transilvaniei, Banatului, Crișanei și Maramureșului cu România, pe 1 Decembrie 1918. Astfel, s-a ajuns la anul 2018, când ne putem bucura că statul național român s-a desăvârșit. Unul dintre oamenii care au fost temeliei acestei contopiri a fost Regina Maria, inima României. După cum a fost numită, regina-soldat a vindecat cele mai adânci răni ale românilor, fugea de la palat, trata răniții și se duela în arena politică. Iar, prin diplomația și eleganța sa, calități de care Ferdinand s-a bucurat și a profitat, a consolidat relațiile dintre liderii vremurilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×