Când începe noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de pe Antena 1

Raluca Ogaru    Silviu Ghering    Claudiu Melinte   
în Stiri mondene
27/08/2018, 23:40
Când începe noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de pe Antena 1 GALERIE FOTO
Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” începe pe 8 septembrie

Când începe noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” se întreabă toți fanii emisunii-concurs de pe Antena 1. Cel mai spectaculos show de transforming a adus pe scenă timp de 12 sezoane zeci de artiști cu transformări și reprezentații care de care mai impresionante și apreciate de jurații emisiunii. Apoi, pauză un sezon! Ratingul în scădere, mereu sub rivalii de la proTV, al motorul de audienţă al Antenei 1 pentru serile de sâmbătă, a scos „Te cunosc de undeva!” din grila de primăvară a postului fost în Băneasa.

„Gata cu emisiunea noastră favorită?”, s-au întrebat mulți telespectatori. „Nu-i mai vedem pe prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi? Nu-i mai vedem pe jurații Andreea Bălan, Ozana Barbancea, Aurelian Temişan și Andrei Aradits?”. Ba da, pentru că „Te cunosc de undeva!” nu e „Gata, pa!”. Revine în forță în această toamnă și, prezentatori, jurați și concurenți, pregătesc momente cu care vor să uimească și să „momească” telespectatorii înapoi în detrimentul concurenței din Bulevardul Pache Protopopescu. Producătorii de la Antenă aduc două noutăți: Cristi Iacon și Gianina Corondan.

Când începe noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, de pe Antena 1

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” nu-și va lăsa „suporterii” să mai sufere mult în fața micilor ecrane (din ce în ce mai mari…) și revine în grila Antenei 1 pe data de 8 septembrie, sâmbătă, de la ora 20:00. Cum spuneam, cu două noutăți: Cristi Iacob și Gianina Corondan.

Cristi Iacob va fi jurat în locul lui Andrei Aradits, ceilalți trei jurați vor fi aceeași din sezoanele precedente, Andreea Bălan, Ozana Barbancea și Aurelian Temişan. Iacob le va da note concurenților pentru calitățile lor actoricești, dar, înainte, îi va pregăti pe partea de actorie și promite să-i pună pe toți la muncă: „Nu-mi place suficiența, nu-mi place nici lenea, de aceea va trebui ca ei să muncească. Nu plec la drum cu preconcepții și îi voi acorda fiecăruia șanse de sută la sută. Pentru că îmi doresc ca ei să vadă în mine un prieten, nu un gâde”.

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” îl va ave ca nou jurat pe Cristi Iacob în locul lui Andrei Aradits
Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” îl va ave ca nou jurat pe Cristi Iacob

Geanina Corondan revine în televiziune după o absență de câțiva ani și se alătură echipei amintite mai sus cu rolul de a transmite din culise, din camera marilor transformări: „Voi vedea cum se transformă artiștii cunoscuți în alți artiști cunoscuți, dar și ce ar trebui eu să fac în cazul în care aș vrea să mă pun în pielea lor. Sunt prietena lor aici, dar și curioasa de serviciu! Voi fi la antrenamente, la repetiții, în spatele scenei, la cabine, în camera transformărilor”.

Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” o va trimite ca spion permanent în camera transformărilor pe Geanina Corondan
Noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva!” o va trimite în camera transformărilor pe Geanina Corondan

Ce-i va face Jean de la Craiova lui Romică Țociu la emisiunea Te Cunosc de Undeva!

Concurenții deja „semnați” (ca jucătorii la fotbal!) sunt gata să se întreacă în machiaje (atenție, nu… macheli!) care să lase telespectatorii cu gura căscată… de râs. Se „aude” pe la colțuri cum că Jean de la Craiova a atentat la… mustața lui Romică Îociu, dar sun numai zvonuri… Certă e lista cu artiștii pe care îi veți vedea în sezonul 13 al show-lui de transforming (că nu-i mai putem spune simplu, pe românește, emisiunea transformărilor, vezi Doamne, nu e „cool”!) „Te cunosc de undeva!”:

  • Alexandra Velniciuc,
  • Carmen Rădulescu,
  • Barbara Isasi (solista trupei Mandinga)
  • Raluka
  • Ana Baniciu
  • Connect-R,
  • Mihai Trăistariu,
  • Romică Țociu,
  • Alin Gheorghișan
  • Jean de Craiova

ATENȚIE! Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din „Te cunosc de undeva!”, aveți la dispoziție site-ul emisiunii, pagina de facebookcanalul de You Tube sau intrați pe Antena Play!

Live de la filmarile Te cunosc de undeva!

Gepostet von Andreea Balan am Donnerstag, 23. August 2018

„Am fost luat prin surprindere de propunere, dar am zis: de ce nu? Cu cinci ani în urmă îmi luasem la revedere de la televiziune, preferând să mă dedic teatrului. «Te cunosc de undeva!», însă, este un show cinstit, curat, vizibil și am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri” – Cristi Iacob.

„Nu pot să spun prea multe. Vreau să fie totul o surpriză… de fapt, mai mult o ghicitoare, o mare ghicitoare! Trebuie să venim cu ceva extraordinar pentru că este sezonul 13, iar cifra asta trebuie să ne poarte noroc! E o revenire după o pauză necesară, eram destul de obosiți după atâtea sezoane pline, pline. Suntem singurii din lume care am făcut atâtea sezoane. Suntem modești, dar ne mândrim cu asta! Și… atât! Invit telespectatorii noștri să vadă începând cu 8 septembrie în cine mă voi transforma!” – Alina Pușcaș

„Vreau să le demonstrez telespectatorilor că pot cânta orice gen de muzică” – Jean de la Craiova

8 septembrie, de la ora 20:00, este data la care „Te cunosc de undeva?” revine cu primul „episod” din sezonul cu numărul 13

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×