Apariție răvășitoare a lui Carmen Iohannis, la aniversarea prințului Charles. Ce rochie a purtat

Maria Cristina   
în Stiri mondene
15/11/2018, 15:52
Apariție răvășitoare a lui Carmen Iohannis, la aniversarea prințului Charles. Ce rochie a purtat GALERIE FOTO
Apariție răvășitoare a lui Carmen Iohannis, la aniversarea prințului Charles. Ce rochie a purtat

Carmen Iohannis a avut o apariție răvășitoare, la aniversarea prințului  Charles. Prima Doamnă a României a purtat o rochie extrem de elegantă, roșie, cu mâneci din tull transparent, care este semnată de Andrea Tincu, o tânără creatoare din România.

Soția președintelui a arătat senzațional în rochia din mătase Mikado, la dineul oficial de la Palatul Buckingham. Rochia designerului român a fost prezentată și pe podiumul de la Vienna Fashion Week 2018, iar Carmen Iohannis este o mare fană a tinerei creatoare.

Carmen Iohannis, „consumatoare” înrăită de modă

Este extrem de vizibil apetitul pentru modă al domnei Iohannis. Aceasta nu ratează nicio ocazie să afișeze ținute bine elaborate și în tendințe. Este mereu stylish, la modă și fresh – având întotdeauna o atitudine debordantă. Ținutele sale sunt atent alese, înclinând spre promovarea tinerilor designeri din industria de modă din România.

Carmen Iohannis și Klaus Iohannis, la aniversarea prințului Charles. Soția președintelui poartă o rochia creată de un designer român, în speță, Andrea Ticu.
Așa arată rochia care i-a uimit pe invitații Prințului Charles

Doamna Iohannis susține designerii români

Carmen Iohannis a mai colaborat și cu alți creatori români, precum Andrea Ticu, Stephan Pelger, Alexandru Ciucu și Eli Lăslean. Cea din urmă a avut doar cuvinte de laudă la adresa doamnei Carmen Iohannis: „Stabilim împreună cromatica și tot împreună alegem linia. Fiind un spirit young, senin, prima doamnă preferă culorile pastel, diafane. Vorbim de o eleganță și o delicatețe exprimată în rochiile și ținutele pe care le poartă’. Lucrăm cu mare grijă atunci când trebui să îi pregătim ținutele (primei Doamne), mă informez unde merge, la ce momente ale zile participă, care sunt condițiile meteo”, spunea, emoționată, creatoarea Eli Lăslean.

„Rochia Primei Doamne a fost admirată de însuși Trump. Am lucrat la ea mai mult decât de obicei. Am vrut să fie elegantă, decentă, să fie feminină, dar să fie și o ținută cu prestanță, în același timp.

Să știți că are o siluetă de invidiat (n.r Carmen Iohannis). Cam 68 de centimetri. Este o persoană extrem de atletică, are un corp frumos, dar dincolo de asta, este un suflet absolut fascinant. Pentru mine este o bucurie și o emoție extrem de puternică și de fiecare dată când mă întâlnesc cu dânsa, pur și simplu mă emoționez”, a mai adăugat creatoarea Eli Lăslean.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×