Cine îi creează ţinutele lui Carmen Iohannis. Adevărul din spatele apariţiilor primei doamne

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/11/2018, 16:58
Cine îi creează ţinutele lui Carmen Iohannis. Adevărul din spatele apariţiilor primei doamne GALERIE FOTO
Cine este designerul care îi face hainele lui Carmen Iohannis. În imagine, alături de preşedintele României, Klaus Iohannis

Carmen Iohannis a fost lăudată pentru vestimentaţiile pe care le-a avut în cadrul evenimentelor de la Paris la care a participat cu ocazia Zilei Armistiţiului. Soţia preşedintelui României colaborează cu mai mulţi designeri, iar ţinuta purtată în Franţa a fost creată de Andreea Tincu.

Creatoarea de modă i-a lucrat mai multe vestimentaţii lui Carmen Iohannis, iar pe lângă ce pe care a purtat-o în capitala Franţei, Andreea Tincu a semnat şi creaţia purtată de soţia preşedintelui în cadrul Banchetului oficial de la Roma şi multe altele, după cum designerul a dezvăluit în exclusivitate pentru Ştiri Mondene.

Cine îi creează ţinutele lui Carmen Iohannis

O altă creatoare de modă cu care Carmen Iohannis colaborează este Eli Lăslean. Aceasta alege ţinutele pe care soţia lui Klaus Iohannis urmează să să le îmbrace: „Stabilim împreună cromatica și tot împreună alegem linia. Fiind un spirit young, senin, prima doamnă preferă culorile pastel, diafane. Vorbim de o eleganță și o delicatețe exprimată în rochiile și ținutele pe care le poartă’. Lucrăm cu mare grijă atunci când trebui să îi pregătim ținutele (primei Doamne), mă informez unde merge, la ce momente ale zile participă, care sunt condițiile meteo”. Totodată, aceasta a amintit de o creaţie pe care inclusiv Donald Trump a ajuns să o aprecieze (vezi imaginea mai jos):

„Rochia Primei Doamne a fost admirată de însuși Trump. Am lucrat la ea mai mult decât de obicei. Am vrut să fie elegantă, decentă, să fie feminină, dar să fie și o ținută cu prestanță, în același timp”.

Eli Lăslean a dat detalii şi despre silueta de invidiat pe care soţia lui Klaus Iohannis o etalează la vârsta de 58 de ani: „Să știți că are o siluetă de invidiat (n.r Carmen Iohannis). Cam 68 de centimetri. Este o persoană extrem de atletică, are un corp frumos, dar dincolo de asta, este un suflet absolut fascinant. Pentru mine este o bucurie și o emoție extrem de puternică și de fiecare dată când mă întâlnesc cu dânsa, pur și simplu mă emoționez”, a spus Eli Lăslean.

Carmen şi Klaus Iohannis, alături de Melanie şi Donald Trump. Cei patru se fotografiază în Statele Unite ale Americii
Carmen şi Klaus Iohannis, alături de Melanie şi Donald Trump

Hainele lui Carmen Iohannis sunt făcute astfel de mai mulţi desgineri din care îi amintin pe Andreea Tincu, Eli Lăslean, Stephan Pelger sau Alexandru Ciucu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×