Klaus și Carmen Iohannis s-au fotografiat alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Maria Cristina   
în Instant Articles
11/11/2018, 16:32
Klaus și Carmen Iohannis s-au fotografiat alături de Emmanuel și Brigitte Macron

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, au fost fotografiați alături de Emmanuel și Brigitte Macron. Cu ocazia Zilei Armistițiului, care este sărbătorită anual la Paris (11 noiembrie), cuplul prezidențial din România s-a alăturat la întrunirea liderior din toată lumea. Mai mult, cele două cupluri prezidențiale au pozat în fața camerelor de filmat și a aparatelor foto, iar apoi au luat micul dejun împreună.

Președintele Emmanuel Macron a ținut să expună, în discursul său ținut la Arcul de Triumf din Paris, idei despre valul populist ridicat în Statele Unite ale Americii, dar și în unele țări din Uniunea Europeană. „Patriotismul este exact opusul naționalismului. Naționalismul este trădarea patriotismului. ‘Interesele noastre mai întâi, indiferent de orice s-ar întâmpla cu alții’. Astfel, se șterge cel mai prețios lucru pe care o națiune îl poate avea, care o poate face să trăiască, care o face să fie măreață”, a declarat Emmanuel Macron, președintele Franței.

Klaus Iohannis și Emmanuel Macron au luat micul dejun împreună cu soțiile lor

Președintele Klaus Iohannis și președintele Emmanuel Macron, la Palatul Elysee

După ce au făcut poze și s-au îmbrățișat în fața camerelor de filmat, familiile prezidențiale Iohannis și Macron au mers să ia micul dejun împreună. Relația dintre cei doi președinți este una cordială

ȘTIRE ÎN CURS DE ACUALIZARE

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×