Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta abordată la Paris. Cum a apărut la brațul președintelui României

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
13/11/2018, 08:26
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta abordată la Paris. Cum a apărut la brațul președintelui României GALERIE FOTO
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținuta abordată la Paris! Alături de Klaus Iohannis, pe covorul roşu, la Ziua Armistiţiului

Carmen Iohannis a fost lăudată de jurnaliştii de la Daily Mail pentru ţinuta aleasă la Paris, acolo unde a avut loc dineul oficial de marcare a 100 de ani de la Ziua Armistiţiului. Soţia preşedintelui României a ales un palton albastru de catifea, care a fost apreciat de presa internaţională. La braţul lui Klaus Iohannis, aceasta şi-a făcut apariţia zâmbitoare pe covorul roşu.

Carmen Iohannis şi-a acoperit braţele, a fost atentă la lungimea rochiei pe care a purtat-o şi a încălţat pantofi care să îi acopere degetele de picioare, conformându-se astfel regulilor de protocol. De această dată, soţia preşedintelui României nu a mai dat greş şi chiar a fost apreciată pentru modul în care a ales să se îmbrace la dineul oferit de familia Marcon la Palatul Elysee.

Ținuta lui Carmen Iohannis a fost amplu dezbătută în presa franceză
Ținuta lui Carmen Iohannis a fost amplu dezbătută în presa franceză

Ţinuta abordată la Paris i-a adus laude soţiei preşedintelui, Carmen Iohannis

„Preşedintele României, Klaus Iohannis, alături de soţia sa, Carmen Iohannis, care a optat pentru un palton de catifea albastră, la care a purtat o manichiură cu ojă de culoare roşie, la cina care a marcat 100 de ani de la sfârşitul Primului Război Mondial”, au scris cei de la Daily Mail.

La un alt eveniment, care a avut loc în aceeaşi zi a dineului, Carmen Iohannis a atras din nou privirile, după ce a îmbrăcat un palton de culoare bleu. Acolo s-au întâlnit cu Emmanuel și Brigitte Macron, iar cele două familii s-au fotografiat împreună.

Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis şi-au făcut apariţia la Ziua Armistiţiului din Paris. Cei doi zâmbesc la păşirea pe covorul roşu
Klaus Iohannis şi Carmen Iohannis şi-au făcut apariţia la Ziua Armistiţiului

La Paris a avut loc Ziua Armistiţiului, eveniment care a celebrat 100 de ani de la sfârşitul Primului Război Mondial, pe 11 noiembrie 1918, atunci când Antanta (Anglia, Franța, Rusia, Italia, Belgia, Serbia, România, Portrugalia, Grecia, Muntenegru, Japonia) şi Puterile Centrale (Germania, Austro-Ungaria, Turcia, Bulgaria) au făcut pace. Pe lângă Klaus Iohannis şi soţia acestuia, au mai luat parte la eveniment şi alţi 70 de lideri politici din întreaga lume, precum Donald Trump, Vladimir Putin şi cancelarul german Angela Merkel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×