A murit Leo Iorga. Cântărețul avea 54 de ani

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 12:49
A murit Leo Iorga. Cântărețul avea 54 de ani

Leo Iorga a murit la 54 de ani, după o lungă suferință cauzată de o boală cumplită. Anunțul a fost făcut de Adrain Ordean, colegul său de trupă. „Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTE Va ramane in inimile noastre pentru totdeauna”, a scris acesta pe Facebook.

Leo Iorga a murit. Starea artistului se agravase

Din păcate, starea artistului se agravase în ultima perioadă. Soția sa anunțase cu câteva zile în urmă că acesta a ajuns la spital din cauza unei pneumonii. În ultimele luni, artistul își petrecuse tot mai mult timp prin unitățile medicale.

Te-ar putea interesa și:

Cine este Paula Iorga, soția lui Leo Iorga. Ea i-a fost alături în perioada care el a fost bolnav

Ce avere avea Leo Iorga! Totul rămâne la soție și copii

Cum arată vila de la mare pe Leo Iorga a vrut s-o vândă ca să-și plătească tratamentele. FOTO

Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. Era măcinat de boală și de operații. FOTO

Acum 5 minute, colegul meu de trupa LEO IORGA a plecat spre o lume mai buna…DUMNEZEU SA-L IERTEVa ramane in inimile noastre pentru totdeauna.

Gepostet von Adrian Ordean am Samstag, 2. November 2019

A revenit o pneumonie care credeam că s-a stins, în august o făcuse, când s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut să meargă. Am început voiajul prin spitale, să spunem, la Urgențe, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale”, a explicat Paula Iorga, pentru Ciao.

Soția acestuia spunea că rezistă cu greu și a fost nevoită în ultima perioadă să apeleze la la ajutorul calmantelor. „Cum să mă simt? Eu… iau niște calmante și spun rugăciuni. Așa rezist. Se spune că la Domnul totul este posibil și mă rog pentru sănătatea lui, pentru putere. Puterea lui este și puterea mea, a noastră. Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical.

Leo Iorga s-a luptat multă vreme cu cancerul

Leo Iorga, solistul trupei Compact, a luptat cu cancerul vreme de un deceniu. La începutul anului, boala i-a recidivat, iar în mediul online a fost demarată o campanie pentru a strânge bani pentru a-l ajuta să se vindece. Leo fusese diagnosticat la începutul anului cu tumoare canceroasă.

„Prin cântecele sale, Leo ţi-a fost alături în momente importante şi încă îţi este în amintiri pe care le-a umplut cu bucurie. Acum, «După ani şi ani», se reîntoarce în atenţia ta pentru a-ţi cere să-i fii şi tu alături de data aceasta. Leo Iorga se luptă cu cancerul de opt ani şi câteodată câştigă şi urcă pe scenă, iar altă dată adversarul devine atât de puternic încât doar împreună cu voi îl poate învinge din nou. Acum e una din acele dăţi în care trebuie să luptăm împreună“, a transmis familia artistului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×