Cine este Paula Iorga, soția lui Leo Iorga. Ea i-a fost alături în perioada care el a fost bolnav. Prima reacție după moartea soțului – UPDATE

Catalin Nae    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 15:36
Cine este Paula Iorga, soția lui Leo Iorga. Ea i-a fost alături în perioada care el a fost bolnav. Prima reacție după moartea soțului – UPDATE
Cine este Paula Iorga, soția lui Leo Iorga. Ea i-a fost alături în perioada care el a fost bolnav

Leo Iorga a murit după o luptă cu boala care l-a chinuit aproape un deceniu. În toată această perioadă. alături de el a stat Paula Iorga, soția sa. Aceasta s-a luptat pentru el și a demarat chiar și la începutul acestui an o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe aceasta să trăiască.

UPDATE, ora 15.30: Paula Iorga a confirmat moartea soțului său. ”Este adevărat. A murit puiul meu. S a întâmplat totul brusc, am apucat să-i aprind lumânarea. Sunt terminată, nu mă pot opru din plâns. Nu am apucat să-i spun cât de mult îl iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne. Nu mă pot aduna.

Mai aveam atâtea să-i spun… De câteva zile mă rugă să mergem acasă, dar nu puteam să l duc acasă pentru că refuză să mănânce. Nici în spital nu mai voia să mănânce. Boală a învins. Am nevoie de liniște, de putere„, a spus ea, pentru ciao.ro.


Leo Iorga a înșelat-o pe Paula Iorga cu impresara

Paula și Leo Iorga s-au căsătorit pe 15 septembrie 1989 și anul acesta au aniversat 30 de ani de mariaj. Lucrurile nu au mers, însă, mereu roz în relația lor, iar în urmă cu ani de zile, solistul trupei Compact a avut o aventură cu Florența Marin, impresara sa. Leo s-a îmbolnăvit de cancer, iar soția i-a iertat escapada amoroasă. Mai mult decât atât, în 2017, a mers și cu el în Cuba, unde acesta a fost supus unui tratament experimental pentru cancer.

„Nu a mai fost sunat de Florenţa deloc, din câte ştiu eu. Şi-a dat seama că a greşit plus că nu mai are şanse deloc să fie împreună. Pe trecut, Leo Iorga, soţul meu, a pus cruce de multă vreme”, spunea Paula Iorga, într-un interviu acordat pentru Click în urmă cu ceva vreme.

Cum a început relația dintre Leo Iorga și soția sa

Paula și Leo Iorga s-au cunoscut pe vremea comunismului, la Costinești. Cei doi aveau la vremea respectivă relații, însă s-au îndrăgostit la prima vedere. După doar câteva luni, ei au decis să facă cununia civilă, iar apoi nunta. Cununia celor doi a avut loc la Eforie Sud, iar nași au fost Adrian Ordean și soția acestuia Geanina. Conform sursei citate, Leo purta pantofi sport, albi, de golf, primiţi din Germania, pe care toată lumea îi lăuda.

Cei doi nu au avut bani să facă luna de miere, așa că au serbat mariajul într-un turneu al trupei Compact, care a avut loc în Oltenia. Din căsnicia lor au rezultat doi băieți: Edi (29 de ani) şi Paul (22 de ani)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×