Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. Era măcinat de boală și de operații. FOTO

Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. Era măcinat de boală și de operații. FOTO

La sfârșitul lunii august, Leo Iorga a suferit o interveție chirurgicală la piciorul stâng. Totul a ieșit bine și a fost un prilej prin care familia a publicat o serie de poze cu îndrăgitul artist al trupei Compact. Din nefericire, acesta a murit în data de 2 noiembrie după o lungă luptă cu boala. În momentul ulimelor imagini cu el în viață, Leo Iorga era optimist și spera să se pună pe picioare până pe 20 septembrie pentru a fi alături de trupa Compact, în cadrul unui concert aniversar. Boala nu i-a permis să părăsească spitalul atunci și iată că la aproape două săptămâni distanță a încetat din viață, la vârsta de 54 de ani.

Ultima imagine cu Leo Iorga în viață

Dintr-un spital din Germania, Leo Iorga apare într-un scaun cu rotile, alături de o asistentă medicală. Corpul său este vizibil măcinat de boală, însă spiritul pare că zâmbește, printre atâtea medicamente împotriva durerii și operații nesfârșite. A fost un om puternic și un artist desăvârșit și, probabil, a vrut să părăsească scena vieții cu un zâmbet, ascuns în spatele bolii. I-a ieșit, pentru că în pozele de mai jos, Leo Iorga zămbește, așa cum probabil ne va zâmbi de acum înainte de acolo sus.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În luna august, Leo Iorga a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase printr-o metodă nouă, numită Cyberknife. Aceasta este una revoluțioanră, însă nu l-a putut ajuta pe Leo Iorga, fiind măcinat prea mult de cancer în ultimii 10 ani. În ultima perioadă, boala se răspândise din nou la plămâni. Din acest motiv a și ajuns la spital săptămâna trecută, întrucât nu mai putea respira normal. Din păcate, el a murit pe 2 noiembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×