Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. Era măcinat de boală și de operații. FOTO

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 13:03
Ultimele imagini cu Leo Iorga în viață. Era măcinat de boală și de operații. FOTO

La sfârșitul lunii august, Leo Iorga a suferit o interveție chirurgicală la piciorul stâng. Totul a ieșit bine și a fost un prilej prin care familia a publicat o serie de poze cu îndrăgitul artist al trupei Compact. Din nefericire, acesta a murit în data de 2 noiembrie după o lungă luptă cu boala. În momentul ulimelor imagini cu el în viață, Leo Iorga era optimist și spera să se pună pe picioare până pe 20 septembrie pentru a fi alături de trupa Compact, în cadrul unui concert aniversar. Boala nu i-a permis să părăsească spitalul atunci și iată că la aproape două săptămâni distanță a încetat din viață, la vârsta de 54 de ani.

Ultima imagine cu Leo Iorga în viață

Dintr-un spital din Germania, Leo Iorga apare într-un scaun cu rotile, alături de o asistentă medicală. Corpul său este vizibil măcinat de boală, însă spiritul pare că zâmbește, printre atâtea medicamente împotriva durerii și operații nesfârșite. A fost un om puternic și un artist desăvârșit și, probabil, a vrut să părăsească scena vieții cu un zâmbet, ascuns în spatele bolii. I-a ieșit, pentru că în pozele de mai jos, Leo Iorga zămbește, așa cum probabil ne va zâmbi de acum înainte de acolo sus.

În luna august, Leo Iorga a fost supus unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea celulelor canceroase printr-o metodă nouă, numită Cyberknife. Aceasta este una revoluțioanră, însă nu l-a putut ajuta pe Leo Iorga, fiind măcinat prea mult de cancer în ultimii 10 ani. În ultima perioadă, boala se răspândise din nou la plămâni. Din acest motiv a și ajuns la spital săptămâna trecută, întrucât nu mai putea respira normal. Din păcate, el a murit pe 2 noiembrie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×