Ce avere avea Leo Iorga! Totul rămâne la soție și copii

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 13:24
Ce avere avea Leo Iorga! Totul rămâne la soție și copii
Ce avere lasă în urmă Leo Iorga *foto: spynews.ro

Leo Iorga a trecut în acest weekend în neființă după o lungă luptă cu o boală incurabilă. Solistul trupei Compact a fost diagnosticat cu cancer în 2011, dar a făcut mai multe operații prin care a încercat să scape de cancer. Boala însă a recidivat iar sâmbătă, 2 noiembrie, a fost ultima zi din viața îndrăgitului artist. Acesta a murit la 54 de ani și nu prea a avut ce să lase în urmă în ceea ce privește averea.

Ce avere avea fostul solist al trupei Compact, Leo Iorga

Asta pentru că mare parte din avuțiile sale au ajuns la soție, Paula, alături de care avea doi băieți, Edy și Paul. Totul s-a întâmplat în 2014, când Leo Iorga a decis să își părăsească familia și să trăiască alături de amanta sa, Florența Marin, cea care i-a fost mult timp și impresară.

„A vrut să fie într-o zonă de siguranţă, ca tot ce au creat ei împreună să rămână doar în familia lor. S-a gândit că-l poate îmbârliga amanta şi-i lasă ei averea. Paula a vrut să fie totul la adăpost, aşa că a cerut să-i cedeze toate bunurile. Două maşini, un teren, dar şi pensiunea de la Eforie Nord au ajuns pe numele soţiei şi al copiilor. În Bucureşti stau într-un apartament din Berceni pentru care plătesc chirie”, a anunțat Click. Între timp Leo și Paul se împăcaseră, mai ales după ce artistul a fost diagnosticat din nou cu cancer.

Cât scotea Leo Iorga din concerte

După ce a revenit de pe urma operațiilor, Leo Iorga s-a întors pe scenă, acolo unde încasa un onorariu de 1.500 de euro pe concert, arată cei de la Click. De altfel, tot presa de cancan anunță că solistul trupei Compact câștigase în jur de 45.000 de euro în 2014 din cele 30 de concerte pe care le-a susținut în acel an.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×