Cum arată vila de la mare pe Leo Iorga a vrut s-o vândă ca să-și plătească tratamentele. FOTO

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 13:23
Cum arată vila de la mare pe Leo Iorga a vrut s-o vândă ca să-și plătească tratamentele. FOTO GALERIE FOTO

Leo Iorga împreună cu familia au tot încercat să vândă vila din Eforie Nord pentru ca artistul să aibă bani pentru tratamentele împotriva cancerului. N-a reușit să facă acest lucru, iar în ultimele două veri Leo Iorga a închiriat casa de la mare sub prețul pieței pentru a-și plăti tratamentele, medicamentele și operațiile.

Și-a închiriat vila din Eforie  Nord pentru plata tratamentelor

În vara anului 2019, oricine mergea în Eforie Nord și se caza la pensiunea lui Leo Iorga, plătea între 80 și 90 de lei pe noapte pentru o cameră dublă și între 120 de lei și 140 de lei pentru o cameră triplă. Absolut toate încasările de pe urma turiștilor s-au dus pe cheltuielile spitalicești, dar și pe datoriile pe care solistul trupei Compact le avea din cauza problemelor medicale.

Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019 după o luptă de aproape 10 ani împotriva cancerului. El a fost dus de urgență la spital săptămâna trecută, după artistul a acuzat probleme respiratorii. Ultimele clipe le-a petrecut alături de familie, pe patul de spital. El avea 54 de ani, iar marea lui pasiune a fost muzica, pentru care și-a rezevat o mare parte din viață. A cântat chiar și când făcea chimioterapie.

Vezi mai multe IMAGINI CU CASA LUI LEO IORGA în GALERIA FOTO

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×