Vremea în București sâmbătă 15 septembrie. Se anunță căldură mare în Capitală!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/09/2018, 18:06
Vremea în București sâmbătă 15 septembrie. Se anunță căldură mare în Capitală!
vremea in bcuuresti sambata 15 septembrie se anunta caniculara

Potrivit prognozei meteo, vremea în București va fi una foarte fierbinte. Pe 15 septembrie se anunță căldură mare în Capitală. Cum am avut o vreme indecisă la începutul verii, așa o avem și la începutul toamnei. Vremea parcă nu a surprins îndeajuns, iar oamenii se pot întreba fără doar și poate ”vară,vară, dar toamna când vine?”. Previziunile meteorologice din septembrie că toamna aceasta vine tot cu multe grade în termometre. Nordul și centrul țării vor avea parte de temperaturi normale, potrivite acestei perioade, însă, în restul țării, va fi mult mai cald. Acestea fiind zise, toamna aceasta ne bucurăm de vară.

Prognoza meteo de azi 15 septembrie în București

vremea in bucuresti pentru ziua de sambata, 15 septembrie
Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 15 septembrie

Vremea continuă, conform accuweather, să ne dea impresia că am greșit anotimpul, așa că șederea temperaturilor paradoxale va fi lungă, până ne vom clarifica acest delatiu. Maxima zilei de sâmbătă aduce în termometre bucureștenilor 29 de grade Celsius ce se vor simți cu un grad mai mult, adică 30. Meteorologii anunță un cer parțial însorit, însoțit de un procent mic de precipitații.

Citește și: A nins în Africa de Sud! Iată primele imagini cu zebrele și elefanții în zăpadă

Citește și: Maternitatea din România unde nu se mai fac avorturi la cerere

Citește și: Ivonne Ghiță a murit! Jurnalista a fost înfrântă de boală

Acesta ajunge doar la 13%. Pe data de 15 septembrie, vânturile vin din direcția de sud-vest, cu 7 kilometri pe oră, iar rafalele cu o putere de 13 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 5. Procentul de furtuni este și el deloc îngrijorător, fiind de 4%. Soarele răsare la ora 06:54 și apune la 19:27.

Minima serii aduce bucureștenilor 16 grade Celsius în termometre. Precipitațiile spre seară cresc. Acestea ajung la 22%, dar cerul se anunță parțial noros. Vânturile, pe timp de seară nu se intensifică. Ele vin din direcția de nord, nord-est, cu o putere de 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 9 kilometri pe oră. Luna va apărea pe cer la ora 13:03 și va dispărea la ora 22:59.

Vremea pe ore

vremea in bucuresti sambata 15 septembrie
Vremea în București pe data de 15 septembrie

Pe timpul zilei, în București se anunță o temperatură de vară. Bucureștenii au parte de 29 de grade în termometre. La orele dimineții, temperaturile urcă ușor, ușor. La ora 9 sunt înregistrate 20 de grade Celsius, iar până la ora 16 se ajunge la maxima zilei, 29 de grade Celsius.

vremea in bucuresti sambata 15 septembrie
Vremea pe ore, în București, pentru ziua de sâmbătă

Spre searaă, cerul se devine parțial înorat, iar gradele coboară treptat, la fel cum au și urcat. De la ora 17, unde sunt înregistrate 28 de grade Celsius, se coboară la 26, în jurul orei 19. Apoi de la ora 20 încolo gradele din termometre scad și ajung la 19, fiind înregistrate în jurul orei 00.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×