Vremea în București miercuri 26 septembrie. Temperaturile scad!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/09/2018, 20:53
Vremea în București miercuri 26 septembrie. Temperaturile scad!
Vremea in Bucuresti pentru ziua de miercuri 26 septembrie se anunta racoroasa pe seara

Conform meteorologilor, vremea în București, din ziua de miercuri, 26 septembrie, este una de toamnă în toată regula. Temperaturile scad din ce în ce mai mult. Previziunile meteo surprind că frigul cuprinde toate zonele țării, iar temperaturile, în unele locuri, scad și cu 15 grade Celsius. Vântul se intensifică și el, iar maximele care vor cuprinde țara se încadrează între 10 și 21 de grade Celsius. În Bărăganul și Dobrogea se pornește un vânt intens, care aduce cu el și un aer rece și, evident, temperaturi scăzute. În Moldova și nordul Munteniei se anunță vreme nu tocmai plăcută și ploi. Maximele zilei scad și ele cu aproximativ 10 grade Celsius. De asemenea, și în centrul țării se face mai frig, apar ploile, ba chiar și furtunile în locuri restrânse.

Prognoza meteo de azi 26 în București

vremea în bucuresti este una favorabila, nefiind ploi
Prognoza meteo în București, pentru ziua de miercuri

Citește și: Locuri de muncă vacante în România. Se fac angajări în masă!

Citește și: Românul răpit de pirații nigerieni era șeful mecanic al navei!

Citește și: Legea pensiilor va fi modificată! Sindicatele transmit că noua lege încalcă drepturile angajaților

Previziunile meteorologilor anunță, conform acuuweather, în București 15 grade Celsius ca maximă a zilei. Acestea se vor simți ca 18. Cerul este parțial însorit, iar procentul de precipitații este unul mic spre dedloc îngrijorător, fiind de 1%. Totodată, bucureștenii și cei aflați în Capitală trebuie să știe că puterea vântului nu este una mare, așa că nu asta îi va ține în casă. Ele vin din direcția de nord-est, cu o intensitate de 7 kilometri pe oră.

vremea în Bucuresti este una fara ploi pe parcursul zilei
Prognoza meteo pe ore, în a doua parte a zilei

Rafalele sunt și ele la pachet și vin cu o putere de 13 kilometri pe oră. Încă se poate vorbi despre un indice al ultravioletelor, el fiind unul moderat, în valoare de 4. Pe timp de zi, procentul de furtuni rămâne și el la fel de insignifiat ca cel de ploi, acesta fiind de 0%. Soarele răsare dintre blocurile Capitalei la ora 07:07 și apune aproximativ la ora 19:07.

vremea in Bucuresti miercuri 26 septembrie
Prognoza meteo pe ore, în a doua parte a zilei

În a doua parte a zilei, bucureștenii vor găsi în termometre 2 grade Celsius. Sperietura sperăm să nu fie prea mare, căci cele 2 grade se vor simți ca 1. Vestea bună este că procentul de precipitații mic din timpul zilei se menține la fel și pe timp de seară. Cerul este parțial noros, iar vânturile suflă cu o putere mică. Ele vin din direcția de nord-est, cu o putere ded 7 kilometri pe oră, pe când rafalele cu 11 kilometri pe oră. Procentul de furtuni este și el deloc îngrijorător, fiind de 0%. Luna răsare la ora 20:08 și apune la 09:13.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×