Vremea în București luni 1 octombrie. Meteorologii anunță frig, ploi și un ciclon!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/09/2018, 21:28
Vremea în București luni 1 octombrie. Meteorologii anunță frig, ploi și un ciclon!
Vremea în București pentru ziua de luni, 1 octombrie, 2018

Conform prognozei, vremea în București pentru ziua de 1 octombrie este plină de frig și ploi. Clima din Capitală, în a doua lună de toamnă, este una uscată, cu precipitații slabe, dar periodice. De asemenea, se pare că românii vor avea parte de și de niște temperaturi pe care le vor simți potrivite pentru iarnă. Temperatura maximă pe care o vor găsi în termometre este de 18 grade Celsius, iar diminețile vor fi cele mai friguroase. Iar, cum un rău nu vine niciodată singur, un ciclon a ajuns în România. Acesta a venit din Grecia cu rafale de vânt cu o intensitate mare și ploi. Potrivit celor spuse de meteorologi, Ciclonul Zorba se va simți foarte puternic pe parcursul zilei de luni, 1 octombrie. În Grecia, acest ciclon a provocat pagube, care au constat în copaci ridicați din pământ și curent electric oprit pe alocuri.

Prognoza meteo de azi 1 octombrie

Vremea în București pentru ziua de luni, pe data de 1 octombrie, aduce în prim-plan toamna în toată regula
Prognoza meteo pentru ziua de luni, 1 octombrie

Previziunile meteorologilor, conform accuweather, prevestesc frig și ploi! Prima zi din săptămâna de octombrie aduce temeraturi în scădere în toată România. Bucureștenii vor găsi în termometre ca maximă a zilei 17 grade Celsius, care se simt ca 19.

Vremea în București pentru ziua de luni, 1 octombrie, aduce în scenă toamna în toata frumusetea ei
Prognoza meteo pe ore, în prima parte a zilei

Citește și: Maria Ghiorghiu are o nouă prevestire! ”Vom auzi de mai mulți oameni răniți”

Citește și: Valentina Pelinel, ghinion înainte de nuntă! Uite ce i s-a întâmplat

Citește și: Bianca Drăgușanu, cele mai cunoscute relații!

Din fericire, procentul de precipitații este unul mic, de 14%. Meteorologii anunță un cer cu nori și soare, ceea ce este îmbucurător pentru cei aflați în Capitală pentru a vizita frumusețile Micului Paris. Vânturile vin din direcția de sud, sud-est, cu o intensitate de 9 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente, venind cu o intensitate de 15 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent, fiind unul moderat, în valoare de 4. Pentru ziua de luni, nu se zărește o furtună, căci procentul acestora este de 0%. Soarele răsare dintre blocurile gri la ora 07:05 și se întoarce între ele la 18:59.

Vremea în București pentru ziua de luni, 1 octombrie, aduce în scenă toamna în toata splendoarea ei
Prognoza meteo pe ore, în a doua parte a zilei

În a doua parte a zilei, minima este de 5 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult, adică 6. Meteorologii prevăd spre seară un procent mare de precipitații, de 55%, așa că bucureștenii au parte de o ploaie scurtă. Vânturile vin din direcția de sud, sud-vest cu o intensitate mică, de 6 kilometri pe oră. Rafalale vin și ele cu o putere mică, de 13 kilometri pe oră. Nici pe seară nu se anunță furtuni, acestea păstrându-și procentul deloc îngrijorabil de pe timpul zilei, de 0%. Luna răsare la ora 23:11 și apune la 13:47.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×