Maria Ghiorghiu are o nouă prevestire! ”Vom auzi de mai mulți oameni răniți”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/09/2018, 14:40
Maria Ghiorghiu are o nouă prevestire! ”Vom auzi de mai mulți oameni răniți”
Maria Ghiorghiu este o femeia care vede în viitor

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu are o nouă prevestire pentru români! Aceasta susține că ”vom auzi de mai mulți oameni răniți”. Femeia are această putere de a vedea în viitor și, prin metodele ei, încearcă să informeze poporul de cele ce urmează să se întâmple. Cum are o viziune, cum o scrie pe blog-ul ei personal, iar cei care citesc, pot imediat să lege unele lucruri, pentru că de multe ori viziunile ei nu sunt complete, și să se ferească de relele pe care aceasta le vede. Maria Ghiorghiu a lăsat noaptea trecută un mesaj pe blog-ul ei prin care spunea că va urma o tragedie. Femeia susține că a auzit un glas ”care spune ceva tare îngrijorător”. Se pare că vocea i-a spus: ”La un pas de răniți”.

Maria Ghiorghiu, prevestire pentru români!

Maria ghiorghiu are o noua prevestire pentru români
Postarea clarvăzătoare de pe blog-ul ei

În finalul mesajului, Maria a scris cu tristețe că nu știe mai multe detalii despre tragedia care urmează să se întâmple, însă spusele glasului pe care l-a auzit prevestea numai momente grele. În completare, clarvăzătoarea a îndemnat poporul să se roage la Dumnezeu pentru oamenii care vor fi răniți. ”Dragii mei, din nefericire vom auzi de mai mulți oameni răniți. Unde anule sau când, cum vor fi răniți și de cine, nu mi s-a descoperit. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului pentru acești oameni care urmează a fi răniți, ca să-i apere cu milă și cu dragostea Sa. Cu dragoste, Maria!”, a anunțat Maria Ghiorghiu.

De asemenea, acum câteva zile, femeia care vede în viitor a mai făcut pronosticuri și despre Al treilea Război Mondial. În cadrul emisiunii ”Voi cu Voicu”, a afirmat că acest război este inevitabil, dar că ”România va fi ocrotită de sus”. ”Ultimul mesaj a fost că Statele Unite încep al treilea Război Mondial. De acolo va pleca. România va fi ocrotită de sus. Un cerc de foc va înconjura România și nimic nu o va atinge. O forță divină, nevăzută, necunoscută de noi”, a susținut clarvăzătoarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×