Premoniții alarmante! Urmează „IADUL PE PĂMÂNT”

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
12/06/2018, 13:24
Premoniții alarmante! Urmează „IADUL PE PĂMÂNT”

Premoniții alarmante! Urmează „IADUL PE PĂMÂNT” – Avertismentul cunoscutei prezicătoare din România, Mariana Ghiorghiu, i-a speriat pe mulți dintre români. Femeia a scris pe blogul ei că i s-au arătat cifrele exacte ale unui cutremur de mare magnitudine. Apoi, a continuat seria de avertismente alarmante! 

Premoniții alarmante! Urmează „IADUL PE PĂMÂNT”

„În această după amiază, aud glas care spune așa: ‘Institutul de Fizică a Pământului’, clipă în care văd scris cu negru pe fond alb două cifre mari. Aceste cifre erau: ‘7,9 (la partea de sus), Iar sub 7,9, la distanță de circa 50 cm, văd scris așa: ‘7,1’. Dragii meu, unde vor fi aceste cutremure, eu nu știu. (…) Mă trezește un gla scare spune așa: ‘Douăzeci de zile groaznice!’ (…) Pe stradă, veneau la vale valuri înalte de fum negru-gri intens. Valurile de fum erau înalte de câțiva metri. (…) Puteau fi de la un incendiu uriaș, puteau fi de la o explozie uriașă a ceva important sau de la eruperea vreunui vulcan mare”, a scris Maria Ghiorghiu, pe pagina sa.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×