Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre un mare om de teatru și televiziune de la noi! ”Îl văd căzut!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
22/07/2018, 11:30
Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre despre un mare om de teatru și televiziune de la noi! ”Îl văd căzut!” GALERIE FOTO

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu a scris un mesaj în care anunță previziuni sumbre despre un mare om de teatru și televiziune de la noi. Acesta va trece prin momente cumplite, mai ales în ceea ce privește sănătatea sa. 

În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea un om de mare valoare al TEATRULUI românesc. 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Acest om de mare valoare al TEATRULUI românesc deja a trecut prin multe supărări și tragedii, și iată că, din nefericire, toate aceste supărări i-au slăbit sănătatea trupească, mai precis, sănătatea inimii.

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre

Deci, îl văd căzut pe partea stânga, se ține cu mâinile de partea inimii și are faţa transfigurată de durere și de faptul că nu mai putea respira. Mă privea în ochi și parcă voia să spună ceva, dar nu mai putea. Prieteni dragi, acest om are inițialele numelui și prenumelui așa: F. C.

Eu nu pot să-i dau numele întreg, pentru a nu fi acuzată că-i stric imaginea sa publică sau cariera sa în Teatru și la alte activități TV.

Mă rog la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului că să-l întărească sufletește și trupește și să-i dăruiască multă sănătate și pe cât se poate multe bucurii. Eu îl respect tare mult și-l admir în tot ce face pentru noi publicul care-l iubim., a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru Florin Călinescu?

Din descrierea pe care a făcut-o prezicătoarea Maria Ghiorghiu, acest mare om al teatrului și televiziunii, cu inițialele ”F. C.”, este nimeni altul decât Florin Călinescu. Un personaj public, iubit de foarte mulți români, cu o carismă aparte și care nu ezită vreodată să spună ce are de spus. Florin Călinescu a fost jurat în ultimul sezon ”Românii au telent” și pare că a avut mare priză la public.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×