ROMÂNII AU TALENT/ Florin Călinescu în lacrimi! A început să plângă când a văzut ce au făcut pe scenă

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
26/03/2016, 12:57
ROMÂNII AU TALENT/ Florin Călinescu în lacrimi! A început să plângă când a văzut ce au făcut pe scenăGALERIE FOTO

Florin Călinescu a izbucnit în lacrimi în timpul a două momente petrecute vineri seară la “Românii au talent”. Juratul Florin Călinescu a plâns în urma prestaţiilor concurenţilor de la „Românii au talent”. Vizibil emoţionat, juratul nu s-a putut abţine şi a lăsat lacrimile să îi curgă pe obraz în timp ce îi privea admirativ pe concurenţi.

Primul moment de la “Românii au talent” care l-a determinat pe Florin Călinescu să plângă a fost cel al tinerei Luminiţa, o elevă de 17 ani din Republica Moldova, care a cântat o piesă compusă chiar de ea, adresată părinţilor săi, care nu îi sunt aproape. Ea a transmis un mesaj clar: „Nu vă abandonaţi copiii”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI


Romanii au talent 2016: Luminita Lupu – Interpreteaza o compozitie proprie pe vocearomaniei.protv.ro


Romanii au talent 2016: Familia Cinci – Moment artistic pe vocearomaniei.protv.ro

Sursă VIDEO: www.romaniiautalent.protv.ro

Un al doilea moment emoţionant a fost cel în care “Familia Cinci”, aşa cum s-au prezentat cei doi părinţi şi cei trei copii ai lor, au interpretat impresionant “Hallelujah“. Florin Călinescu a izbucnit în lacrimi de emoţie în timpul acestui moment.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×