Maria Ghiorghiu vine cu o previziune sumbră! ”Va avea loc în mall sau la malul mării”

în Stiri mondene
01/05/2018, 11:42
Maria Ghiorghiu vine cu o previziune sumbră! ”Va avea loc în mall sau la malul mării”
Maria Ghiorghiu vine cu o previziune sumbră

Avertisment îngrijorător din partea unei celebre clarvăzătoare, care a prezis în trecut venirea la Guvern a Vioricăi Dăncilă! De data aceasta, Maria Ghiorghiu vine cu o previziune sumbră, care implică o adevărată tragedie. Prezicătoarea spune că incidentul va avea loc într-un mall sau chiar la malul mării, unde zeci de mii de turiști petrec minivacanța de 1 Mai!

“Aud un glas care spune ceva despre o posibilă tragedie. Glasu spunea aşa: ‘Tragedie la mall!’ (…) Dragii mei, din păcate, vom auzi de o tragedie la un mall sau posibil la malul mării. Oricum ar fi, este cumplit pentru cei ce vor avea de suferit. Să ne rugăm la bunul Dumnezei şi la Măicuţa Domnului, ca să nu se lase cu pierderi de vieţi omeneşti” a scris Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu vine cu o previziune sumbră! Previziunile ei s-au adeverit, în trecut

În urmă cu aproape doi ani, Maria Ghiorghiu a spus că vom avea un guvern cu inițialele GVL! La un an de la previziune, femeia a spus că a avut dreptate. „Guvernul GVL s-a adeverit”, a scris Maria Ghiorghiu pe blog. „Şi iată, dragii mei, că astăzi, 18 Ianuarie 2018, avem un Guvern cu iniţiale: GVL. Adică: GUVERNUL VIORICA-LIVIU! G V L!”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×