Valentina Pelinel, ghinion înainte de nuntă! Uite ce i s-a întâmplat

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/09/2018, 18:59
Valentina Pelinel, ghinion înainte de nuntă! Uite ce i s-a întâmplat GALERIE FOTO
Valentina Pelinel, alături de Cristi Borcea și fiul lor, Milan

Valentina Pelinel are parte de ghinion înainte de nuntă! Toți admiratorii cuplului sunt curioși ce i s-a putut întâmpla. Fostul model, împreună cu tatăl copilului ei, Cristi Borcea, a hotărât ca ceremonia să aibă loc în Budapesta. Cum toate erau pregătie, bagajele făcute, copiii îmbrăcați, Valentina a decis că este timpul să plece către aeroport. În toată isteria și entuziasmul plecării, mireasa a uitat un lucru care ar fi putut să anuleze nunta, potrivit Click. Aceasta a fost însoțită pe pământul străi de un designer de modă, care urma să se ocupe de înfățișarea ei și două bone care urmau să aibă grijă de copiii lor: Milan, băiatul celor doi, Patrick și Mihai, băieții lui Cristi Borcea. Cu multe bagaje după ei, agitație și extaz, Valentina a uitat de un detaliu; detaliu pe care l-a observat abia atunci când au ajuns să-și facă Check-In-ul.

Valentina Peline are parte de ghinion înainte de nuntă

Valentina Pelinel are ghinion inainte de nunta. Fostul model a uitat acasa procura lui Milan
Fostul model, la aeroport, înainte de plecarea spre Budapesta

Fiecare a trebui să arate documentele necesare pentru plecarea din țară, însă toate s-au oprit la micuțul Milan. Se pare că mama lui îi uitase împuternicirea notarială. Din momentul acela, fostul model a avut parte de un moment tensionat, neștiind cum să o aducă mai repede. Astfel că, a telefonat spre șoferul care le-a și adus la aeroport, pentru a aduce procura uitată în mașină. După jumătate de oră, toți au fost gata de plecare, așteptând cu multă emoție marea nuntă.

Valentina Pelinel a avut parte de ghinion inainte de nunta
Valentina Pelinel, asteptând ca soferul să ajungă cu procura pe care a uitat-o în mașină

Pregătirile sunt în toi, dar unde va avea loc nunta maie exact? Potrivit informațiilor din presă, după cununia religioasă a mirilor, invitații vor fi invitați la Gundel, un restaurant luxos, pentru a continua cu bucurie și dans. Fostul acționar de la Dinamo nu s-a uitat la bani legat de acest eveniment. Acesta, potrivit Sport.ro, a cheltuit numai 15.000 de euro doar pentru închirierea localului.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×