Cine are grijă de fiului lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, în timp ce părinții pregătesc nunta

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/09/2018, 18:01
Cine are grijă de fiului lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel, în timp ce părinții pregătesc nunta GALERIE FOTO
Familia Borcea în drum spre Starea Civilă

Fiul cel mic al fostului șef Dinano cu Valentina Pelinel este lăsat pe mâinile șoferului și al bonei. Proaspeții căsătoriți pot sta liniștiți, mai ales în această perioadă aglomerată. Cei doi sunt pe ultima sută de metri pentru pregătirile oficializării cununiei religioase.

Frumoasa blondă a devenit doamna Borcea pe 12 septembrie. Vedeta și omul de afaceri s-au cununat civil la Starea Civilă din Voluntari. De asemenea, tot în acea zi au dezvăluit o altă fericită veste, și anume că blonda este însărcinată cu gemeni.

Pe mâinile cui este fiul lui Cristi Borcea în timpul pregătirilor pentru cununie

Cristi Borcea și Valentina Pelinel pot sta relaxați în privința fiului acestora, pentru că bona și șoferul lor îi poartă foarte bine de grijă. Se pare că vedetele au mare încredere în aceștia, pentru că, în timpul în care își pun la punct toate detaliile pentru cununia religioasă, șoferul are toată atenția acaparată de Milan.

Șoferul familiei Borcea împreună cu Milan
Șoferul familiei Borcea împreună cu Milan

Micuțului a poftit la un pateu cu brânză, iar șoferul s-a grăbit ca Milan să-l primească, apoi cei doi s-au urcat din nou în mașină.

Șoferul familiei Borcea împreună cu mucuțul Milan
Șoferul familiei Borcea împreună cu micuțul Milan

Noul cuplu a ales să sărbătorească evenimentul mult așteptat în Ungaria. Nașii celor doi vor fi Irina Nicolae, fostă componentă a trupei ASIA, și soțul acesteia, Marius Vizer, un cunoscut om de afaceri. “Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației”, a declarat Valentine Borcea într-un interviu pentru DC NEWS.

Cununie la Budapesta

Proapeții căsătoriți urmează să aibă cununia religioasă pe 30 septembrie. Aceștia au decis ca evenimentul să aibă loc în străinătate, așa că au ales Budapesta. „Și-au cumpărat deja biletele de avion. Vor pleca din ţară încă de vineri, 28 septembrie. Mirii își doresc un eveniment restrâns”, a declarat o sursă din apropierea celor doi. Cuplul are destule motive de sărbătoare, mai ales după ce Valentina îl va face din nou tată pe Cristi Borcea. Frumoasa blondă a aflat recentcă are două fetițe gemene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×