Catrinel Menghia va deveni mămică în scurt timp!

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/09/2018, 17:05
Catrinel Menghia va deveni mămică în scurt timp! GALERIE FOTO
Fotomodelul Catrinel Menghia va deveni mamă la 32 de ani

Catrinel Menghia este însărcinată! Vedeta va deveni mamă pentru prima oară pentru câteva luni. Fotomodelul, în vârstă de 32 de ani, își va face iubitul tătic după cei 7 ani de iubire. Vestea a venit ca o bombă în lumea mondenă autohtonă.

Aceasta a anunțat fericitul eveniment în cadrul unei gale caritabile organizate în Monte Carlo, unde nu s-a ferit să își arate noile forme. Actrița îi va dăuit un copil producătorului de film Massimiliano di Lodovico, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani.

Catrinel Menghia, mămică

 Fotomodelul Catrinel Menghia, prima apariție însărcinată la Gala din Monte Carlo
Fotomodelul Catrinel Menghia, prima apariție însărcinată la Gala din Monte Carlo

Frumoasa Catrinel Menghia va deveni mămică, cu toate că aceasta este foarte discretă cu viața sa personală, vestea nu putea fi mult timp nedezvăluită. Prezența de la gala caritabilă din Monte Carlo i-a uimit pe toți. Rochia elegantă din dantelă neagră i-a pus foarte bine în evidență burtica de gravidă.

 Catrinel Menghia la Gala de la Monte Carlo pentru Global Ocean
Catrinel Menghia la Gala de la Monte Carlo pentru Global Ocean

De asemenea, nu numai în privința sarcinii a fost discretă, ci și în primele luni de dragoste cu producătorul de film italian. „Noi ne-am ferit vreo doi ani, doar pentru că nu voiam să fiu în centrul atenţiei. M-am amuzat când am văzut că în presa internaţională Massimiliano este un «faimos producator» . El este la început ca şi mine. Nu e meseria lui principală”, a povestit actrița pentru Click!

Relație eșuată

Catrinel Marlon, așa cum este cunoscută peste hotare, este fosta soție a lui Massimo Bramati. Mariajul celor doi s-a încheiat în anul 2011, după ce și-au spus adio după mai bine de 6 ani de căsnicie. „Pentru mine căsătoria e o uniune între două persoane care se iubesc şi care împreună «trag la aceeaşi căruță». Pe perioada căsniciei mi-am dat seama că eu şi fostul soţ trăgeam în direcţii diferite. Am hotărât că e mai bine să ne vedem fiecare de drumul său pentru a fi fericiți. Acum sunt foarte fericită şi abia aştept să îmi împart viața cu omul care acum mă completează pe toate planurile”, a declarat atunci Catrinel Menghia.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×