Cântăreața Nicki Minaj şi Lewis Hamilton sunt împreună?

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/09/2018, 15:36
Cântăreața Nicki Minaj şi Lewis Hamilton sunt împreună? GALERIE FOTO
Cântăreața Nicki Minaj împreună cu sportivul de Formula 1, Lewis Hamilton

Lumea mondenă internațională este împânzită de zvonurile potrivit cărora Nicki Mihaj și Lewis Hamilton ar fi într-o relație. Aceștia au mers într-o plimbare aventuroasă cu un ATV pe nisipurile din Dubai. Cele două vedete internaționale s-au și pozat, pentru a imortaliza momentul plăcut.

Nu cu mult după, au împărtășit și cu fanii acestora peisajele deosebite pe care le-au luat cu asalt cu ajutorul mașinii de teren. În poze păreau extrem de confortabil unul cu celălalt, așa se observă din poziția celor doi.

Nicki Minaj și Lewis Hamilton, plimbare împreună

Zilele acestea, Nicki Minaj a făcut o plimbare cu ATV-ul împreună cu Lewis Hamilton. Această călătorie i-a făcut să pară destul de apropiați, fapt ce ar putea confirma zvonurile cum că ar putea fi într-o relație. Pentru brunetă nu este prima oară când este văzută într-o postură lejeră cu Lewis. Cei doi au mai fost surprinși împreună la o cină târzie.

Nicki Minaj si Lewis Hamilton plimbare cu ATV-ul în Dubai
Nicki Minaj si Lewis Hamilton plimbare cu ATV-ul în vacanța din Dubai

Hamilton a fost cuplat de presa de internațională cu multe nume cunoscute precum: Nicole Scherzinger, Rita Ora, Sofia Richie, Winnie Harlow, Rihanna și Kendall Jenner. Sportivul a profitat de cel de-al cincilea titlu mondial pe care îl are, așa că s-a bucura într-un mod special de timpul liber. Pilotul de Formula 1 a fost văzut într-o vacanță în Dubai, însă nu se afla singur.

Nickie Minaj și Lewis Hamilton, apropiați în vacanța lor din Dubai
Nickie Minaj și Lewis Hamilton, apropiați în vacanța lor din Dubai

Acesta era acompaniat de una dintre cele mai controversate și mediatizate artiste din lume, Nicki Minaj. Deși vedetele nu au confirmat zvonurile că ar fi într-o relație, își fac apariția tot mai des unul în compania celuilalt. Publicația The Sun a notat ca aceștia au fost zăriți făcând baie dezbrăcați în mare în vacanța din Dubai.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×