Oana Roman se răstește la cei care o critică pentru greutatea ei! ”Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă!”

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Poze haioase
27/09/2018, 14:28
Oana Roman se răstește la cei care o critică pentru greutatea ei! ”Să nu mai aud pe nimeni că mă face grasă!” GALERIE FOTO
Oana Roman le da peste nas celor care se iau de greutatea ei!

Oana Roman le dă peste nas celor care o critică pentru greutatea sa! Vedeta a spus chiar că ar putea face carieră în modelling, chiar și cu acele câteva kilograme în plus, iar ca exemplu a venit cu o fotografie. Mesajul a fost postat pe o rețea de socializare!

Vedeta a postat o fotografie pe Facebook cu un manechin care prezintă pe podium pentru celebrul brand Dolce Gabbana. Mondena le-a arătat astfel prietenilor virtuali că nu doar femeile slabe reprezintă etalonul frumuseții și perfecțiunii. Și femeile mai plinuțe pot fi apreciate la cel mai înalt nivel și pot ajunge chiar pe podioumul de modă.

Greutatea Oanei Roman, mai mică decât a modelului Dolce Gabbana

“Doamna este manechin pt Dolce Gabbana! Ultima colecție! Sa nu mai aud pe nimeni ca ma face grasă! :)))))) As putea fi lejer top model ! Bașca faptul ca am brațele si picioarele mult mai subțiri! Am zis!!!”, a scris Oana Roman la imaginea postată.

Oana Roman a spus ca parca este mai slaba decat modelul Dolce Gabbana

Oana Roman este mereu la dietă. Vedeta slăbește, se îngrașă la loc, dar nu renunță la bătălia cu kilogramele în plus. Anul trecut, Oana Roman reușise să slăbească chiar 10 kilograme. Drumul a fost anevoios, dar constant, după cum mărturisea vedeta. Atunci însă a revenito problemă de sănătate mai veche.

Citește și Oana Roman a renunțat la haine! Cum arată în costum de baie

Citește și Oana Roman a îmbrăcat rochia de mireasă la care a visat de mică, abia la 4 ani de la nuntă

“Am o hipertiroidie nasoală (exces de hormoni tiroidieni in organism). Am reluat tratamentul și mă chinui să îl țin până mă stabilizez. Trebuie să îl iau cam doi ani. Hipertiroidia se declanșează de la supărare sau pe fondul unui șoc emoțional. În vara asta am avut și niște probleme mai grele, a murit mătușa mea, de care eu am avut grijă, au fost probleme cu RA-APPS- ul, cu banii, și am clacat”, declarat Oana Roman pentru Click!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×