Oana Roman a renunțat la haine! Cum arată în costum de baie

Maria Cristina   
in Stiri mondene
05/07/2018, 10:35
Oana Roman a renunțat la haine! Cum arată în costum de baie GALERIE FOTO
Oana Roman a scăpat de inhibiții! Și-a etalat formele voluptoase la plajă

Oana Roman a renunțat la haine! Cum arată în costum de baie vedeta? Oana Roman, fără inhibiții! Cu toate că e mereu ținta ironiilor, Oana nu s-a sfiit niciodată să apară în costum de baie la plajă.

Oana Roman a scăpat de inhibiții! Și-a etalat formele voluptoase la plajă

Vedeta a fost întotdeauna împăcată cu silueta sa. Oana nu a fost deranjată să apară în cadrul evenimentelor mondene cu ținute curajoase, dar care îi puneau în evidență formele. Este mereu în tendințe și nu ține cont de ceea ce vorbește lumea.

Chiar dacă a fost ținta ironiilor, Oana a demonstrat în nenumărate apariții ale sale că nu are inhibiții! Este voluptoasă, dar nu se ascunde sub haine tip-sac, care să o facă să pară și mai corpolentă. În decursul mai multor ani, greutatea Oanei Roman a oscilat. Aceasta a reușit să piardă un număr considerabil de kg, iar acum arată excelent de bine.

Oana Roman le-a făcut fanilor săi de pe o rețea de socializare o confesiune – aceea că  și-a propus să se bucure de viață în fiecare clipă și să fie cât mai pozitivă, fără să mai pună preț pe vorbele celor din jur.

“Iubesc soarele și mă bucur din plin de căldură! Am învățat să văd mereu partea plină a paharului și să mă bucur de viață în fiecare minut.

Ştirea MOMENTULUI

Colegii râdeau de el la școală! Astăzi, Ed Sheeran este un mare artist!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.