Oana Roman, gest fantastic pentru Mioara Roman! „Dumnezeu m-a ajutat!”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
26/05/2018, 18:06
Oana Roman, gest fantastic pentru Mioara Roman! „Dumnezeu m-a ajutat!”
Oana Roman gest fantastic pentru Mioara Roman. Vedeta a făcut marele anunţ pe o reţea de socializare.

Vedeta a făcut anunţul despre mama ei. Oana Roman, gest fantastic pentru Mioara Roman. Asta înseamnă iubirea adevărată de fiică.

Cu ajutorul unor amici, Oana Roman a reuşit să îi ofere celei care i-a dat viaţă un apartament în care să trăiască fără grija zilei de mâine.

Oana Roman, gest fantastic pentru Mioara Roman! „Va sta fără stres!”

După ce a fost dată afară din casa RAAPPS în urmă cu ceva timp, Mioara Roman a fost nevoită să locuiască doar cu chirie. Momentele grele au ajuns acum la final după ce fiica ei, Oana, a ajutat-o să se mute într-un apartament în care să nu aibă stresul chiriei.

Azi o zi grea și cu multă încărcătură emoțională! În sfârșit mama va sta într-un apartament frumos și cochet unde nu va mai avea grijă chiriei! Dumnezeu m-a ajutat să pot rezolva această problemă cu ajutorul unor prieteni minunați!
De azi, mama va trăi liniștită și fără stres, se va putea bucura deplin de Isa, de noi, de studenții ei , de viață! Va avea o bătranețe liniștită și fără griji! Iar eu am inima împăcată că am putut face asta pentru ea !
Doar puterea Divină m-a ajutat și a așezat lucrurile! Rugăciunile mele au fost auzite și am înțeles încă o dată cât de mare e puterea lui Dumnezeu care lucrează prin oameni binecuvântați!”, a anunţat Oana Roman pe contul său de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×