Oana Roman a îmbrăcat rochia de mireasă la care a visat de mică, abia la 4 ani de la nuntă

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
16/06/2018, 09:23
Oana Roman a îmbrăcat rochia de mireasă la care a visat de mică, abia la 4 ani de la nuntă GALERIE FOTO

Abia la 4 ani de la nuntă, Oana Roman a îmbrăcat rochia de mireasă pe care și-a dorit-o de  mică. Dacă atunci, evenimentul nu a fost exact cum și-au imaginat, iată că acum au reușit să repete momentul, cu mult mai multă relaxare.

Chiar dacă a recunoscut că relația lor nu a fost mereu roz, Oana Roman a reușit să păstreze tradiția și să serbeze în fiecare an data de 15 iunie, aniversarea nunții ei cu Marius Elisei. Anul acesta, ei s-au bucurat de nunta de flori, iar evenimentul a fost unul fastuos.

Oana Roman a îmbrăcat rochia de mireasă la care a visat de mică, abia la 4 ani de la nuntă

Oana Roman a îmbrăcat anul acesta rochia de mireasă la care a visat de mică, pentru că în 2014 nu a reușit acest lucru. “15 iunie – în ziua în care noi ne-am căsătorit acum patru ani și ziua în care am botezat-o pe Isa. Am încercat să ne strângem prietenii. Noi nu prea ne-am distrat la nunta noastră, am fost stresați. (…). Da, e clar cel pe care mi l-am dorit (n.r.: mire) – am vrut să arătăm că suntem împreună și că vrem să fim împreună. Avem un copil perfect, o relație frumoasă, cu bune și rele. (…). Da, am ajuns la o anumită maturitate în această relație”, a spus Oana Roman în emisiunea ”Răi da Buni”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×