Cristi Borcea, mesaj de la fosta soacră! Ce îi transmite mama Alinei Vidican

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
13/09/2018, 21:43
Cristi Borcea, mesaj de la fosta soacră! Ce îi transmite mama Alinei Vidican GALERIE FOTO
Fosta soacră a lui Cristi Borcea, Mariana VIdican, i-a transmis un mesaj acestuia, o dată cu noua lui casatorie.

O dată cu veștile bune ce au năvălit în viața lui Cristi Borcea, au venit și mesaje din partea multor oameni care îi înconjoară pe proaspeții căsătoriți. Mama Alinei Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, i-a transmis câteva cuvinte fostului ei ginere.

Fostul acționar de la Dinamo are în prezent o familie frumoasă alături de Valentina Pelinei. Cei doi au împreună un băiețel, Milan Cristian, de care sunt foarte mândri. Dar, pentru omul de afaceri, Milan nu este primul său copil. Acesta, din primul mariaj, cu Mihaela Borcea are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelor și Antonia Melissa. După ce a divorțat de prima lui soție, s-a căsătorit cu Alina Vidican, alături de care are alți doi copii: Alexandru și Gloria.

Iar, cum mereu ei vor face parte din viața lui Cristi, așa va fi și în cazul fostelor soacrelor. Mariana Vidican a declarat ce-i dorește tatăl nepoților ei. Un mesaj către omul de afaceri a fost transmis prin intermediul wowbiz. Marianei, în primă instanță, nu-i venea să creadă că a ales să se căsătorească din nou. Dar, cu toate acestea, îi urează numai bine.

Ce mesaj îi transmite soacra lui Cristi Borcea?

Mama Alinei Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, i-a transmis câteva cuvinte fostului ei ginere.
Fosta Soacră a lui Cristi Borcea, Mariana Vidican

După ce iubirea celor doi s-au încheiat, Alina Vidican a decis să se mute la Miami, alături de copiii ei. Iar, de atunci, a început o nouă viață, departe de ochii presei. Potrivit surselor din anturajul fostei soții, nici aceasta nu se aștepta la o nouă cununie. Însă, în niciun caz nu s-a opus acțiunii, din contra. Alina i-a urat numai bine.

La fel stă situația și când vorbim despre mama Alinei, Mariana Vidican. Surprinderea a fost mare și la ea, dar la fel ca fiica ei, s-a bucurat pentru omul de afaceri. ”Nu știam că va face acest gest. Tot ce pot să îi doresc este să aibă ”Casă de Piatră” și să îi ajute Dumnezeu și lui, și Valentinei, și copilului pe care îl au”, a declarat fosta soacră a lui Cristi Borcea.

De asemenea, își dorește să aibă viață lungă împreună cu Valentina. Speră ca inima lui să se oprească la ea de acum înainte. ”Sper ca de această dată casa de piatră va fi făcută dintr-o piatră mai rezistentă, nu ca în celelalte cazuri. Sper să fie fericiți împreună cât mai mult timp”, a adăugat Mariana Vidican.

De știut este și faptul că, odată cu schimbarea din viața tatălui copiilor ei, aceasta a trebuit să le explice micuților că tatăl lor are o altă soție. Cu toate acestea, Alina, la momentul divorțului și aflării veștii că fostul ei soț își va lega destinele cu altcineva, a venit cu o precizare. Fostul model speră ca cei doi să nu viziteze prea mult Miami, pentru că nu-și dorește să aibă loc o întâlnire de gradul 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×