Mihaela Borcea, transformare incredibilă! Cum arată acum

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
14/09/2018, 23:12
Mihaela Borcea, transformare incredibilă! Cum arată acum GALERIE FOTO

Mihaela Borcea, transformare incredibilă! Dacă acum doi ani uimea pe toată lumea cu o supersiluetă, fosta soție a lui Cristi Borcea a scăpat din nou lucruruile de sub control, anul trecut.

De această dată, se pare că a fost nevoită să mai slăbească și din cauza unor probleme de sănătate. Mihaela a fost operată în luna martie a acestui an, la un picior. Ea a suferit un accident la schi și în ultima perioadă avea mari dureri, așa că a apelat la un medic din Austria pentru a scăpa de aceste probleme. Pentru ca greutatea să nu îi mai apese pe zonele cu probleme, ea a fost forțată să mai dea jos din ceea ce acumulase, în urmp cu un an.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mihaela Borcea, transformare incredibilă

Mihaela Borcea, transformare incredibilă. După ce părea să fi pierdut din nou lupta cu kilogramele, Mihaela Borcea a fost nevoită să mai slăbească din cauza probelemlor de sănătate. Oricum, silueta pe care o avea când era încă împreună cu soțul ei, Cristi Borcea, a rămas o amintire. Evoluția ei o puteți urmări în GALERIA FOTO DE MAI SUS.

Închide ×