Bianca Drăgușanu, cele mai cunoscute relații!

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Poze haioase
30/09/2018, 21:10
Bianca Drăgușanu, cele mai cunoscute relații! GALERIE FOTO
Bianca Drăgușanu, toate relațiile pe care le-a avut

Bianca Drăgușanu este o persoană publică foarte controversată, de aceea mulți caută pe Google cele mai cunoscute relații ale ei. Începând cu o introducere, supranumita, cândva ”blonda lui Bote”, s-a născut la Petroșani, Hunedoara. Până la vârsta de 36 de ani, aceasta a reușit să atragă atenția presei, acum fiind nelipsită din tabloide. Puțini știu că aceasta a fost absolventă a Facultății de Științe Economice și Management, dar toți cunosc începutul ei în televiziune. Firea ei expansivă a adus-o pentru prima dată pe micile ecrane la o emisiune cu și despre iubire ”Din dragoste”, prezentată de Mircea Radu. Venirea ei la emisiune a avut ca motiv gelozia. Aceasta își suspecta iubitul că o înșeală. Din acel moment, Bianca Drăgușanu a început schimbarea fizică și psihică.

Relațiile Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a avut multe relații din 2000 până acum
Bianca Drăgușanu, în tinerețe

1999-Primul iubit pe care aceasta l-a avut a fost Mihai Mătușoiu. Cei doi s-au cunoscut în anul 1999, în orașul ei natal, atunci când aceasta avea doar 17 ani, iar el 19.

2002-La începutul anului, Bianca Drăgușanu a avut o relație cu fostul soț al Reginei R&B, Cristina Spătar. Alin Ionescu a trăit o poveste de iubire alături de model pe când aceasta era neatinsă de bisturiul medicilor esteticieni.

2003– În acel an, s-a cunoscut cu un om de afaceri, Mirco Mashia. Relația dintre cei doi însă a una de scurtă durată. Din nefericire, se pare că sfârșitul relației cu afacerist a fost cu ghinion, căci anul următor a avut parte de un om violent și foarte gelos.

2005– După ce a trecut printr-o nefericire alături de o persoană care i-a făcut rău, Bianca Drăgușanu a cunoscut un om care și-a pus amprenta intens pe prezentul și viitorul modelului, Cătălin Botezatu. Relația lor a fost una tumultoasă, plină de toate condimentele. La câteva luni de la începerea anului 2009, blondina a fost fotografiată în timp ce se iubea cu marele designer, lucru care a dus clar la notorietatea ei. Chiar dacă Bianca își propusese din 2006 să intre în ochii presei, în lumea bună a Capitalei, a reușit doar cu efortul de a-și pune silicoane, fiind deja cunoscută prin prisma legăturii cu ”Bote”.

Citește și: Maria Ghiorghiu are o nouă prevestire! ”Vom auzi de mai mulți oameni răniți”

Citește și: Un om a fost înjunghiat într-un metrou din Londra!

Citește și: Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit! Ce rochie de mireasă frumoasă a ales Alina Binder

2010-Anul acesta a adus la fel sau poate chiar mai multă agitație în viața Biancăi decât perioada pe care a trăit-o alături de designer. Cursul vieții a dus-o în brațele fotbalistului Adrian Cristea. Și, chiar dacă cei doi păreau să fie predestinați unul celuilalt, povestea de iubire s-a încheiat după 3 ani, cu multe dispute.

2012– Acest an a fost clar cel mai important pentru ea. Bianca l-a cunoscut pe cel care pe atunci, fără să știe, urma să-i fie tată al copilului ei. În cadrul Revelionului PRO, cei doi au dansat împreună, iar de aici privirile lor au rămas unul pe sufletul celuilalt. Cu toate că în anul 2012 aceasta a fost acuzată că l-ar fi înșelat pe cel care prezenta meteo, plecând în Dubai alături de fosta iubire, Adrian Cristea, lucrurile au continuat între ei. Cei doi s-au căsătorit, au divorțat, s-au certat și împăcat, dar cel mai important este că au hotărât să facă un copil împreună; copil care acum, chiar dacă sunt despărțiți, se bucura de atenția tuturor.

2018- Conform celor spuse mai sus, Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Victor Slav și a continuat să iubească. Vedeta s-a îndrăgostit de un luptător englez pe nume

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×