Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit! Ce rochie de mireasă frumoasă a ales Alina Binder

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
30/09/2018, 15:10
Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit! Ce rochie de mireasă frumoasă a ales Alina Binder GALERIE FOTO
Principele Nicolae s-a casatorit cu alina binder. Ce rochie de mireasa a avut aceasta

Principele Nicolae își unește astăzi destinul cu Alina Binder! Admiratorii cuplului și cei curioși se întreabă cum arată rochia miresei anului. După ce s-a anunțat oficial că aceasta va fi viitoarea soție a lui Nicholas Roumanie Medforth-Mills, toți oamenii au rămas uimiți de rapiditatea cu care s-au întâmplat lucrurile, dar majoritatea s-au focusat pe ce ținute o să poarte aceștia în ziua cea mare. Conform Antena 3, ceremonia religioasă a început la ora 14:36. Cei prezenți la nuntă erau emoționați, dar mirii îi întreceau vizibil, asta și datorită celui mai frumos moment din viața lor, dar și datorită soborului de preoți prezenți.

Principele Nicolae și Alina Binder s-au căsătorit! Cum arată rochia miresei?

Doar că nu aici se oprește seria de clipe pline de intensitate. La intrarea în biserică, aceștia au fost întâmpinați de nuntași cu aplauze. Ba chiar până și edilul stând la intrarea în biserică a fost cuprins de sentimente pe care nu le putea controla. ”Nunta de astăzi este specială, după 70 de ani avem o nuntă regală, principele Nicolae este unicul moștenitor pe linie masculină a regelui Mihai, iar Sinaia înseamnă simbolul regalității, ceea ce înseamnă că familia regala are continuitate. Foarte multă lume pe bulevard, mulți ne-au sunat și ne-au întrebat unde se ține nunta. Biserica nu e întâmplătoare. Le urez casă de piatră. Ei s-au ocupat de pregătire, eu doar i-am ajutat, cu inchiderea bulevardului. Am luat măsuri de siguranță”, a declarat edilul.

Citește și: Maria Ghiorghiu are o nouă prevestire! ”Vom auzi de mai mulți oameni răniți”

Citește și: George Copos, mariaj cu amanta! „Are și-o fetiță, a doua”

Citește și: Anda Adam, din ce în ce mai pasionată de sala de fitness

Momente intense sunt, dar cum arată rochia miresei? Se pare că frumoasa Alina Binder a decis să poarte o rochie superbă, albă, ce-i acoperea brațele, dar care-i lăsa spatele la vedere. Aceasta a optat pentru un model care să-i pună talia în evidentă, rochia fiind strânsă în acel loc. Cât despre accesorii, volul a fost în concordanță cu fastuasa îmbrăcăminte de nuntă, fiind unul de un alb imaculat și lung.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×