Anda Adam, din ce în ce mai pasionată de sala de fitness

Maria Cristina    Ana Chivu   
în Stiri mondene
30/09/2018, 13:13
Anda Adam, din ce în ce mai pasionată de sala de fitness GALERIE FOTO
Anda Adam, obsesie pentru sport

Nu este ascuns faptul că Anda Adam iubește să meargă la sală, și să-și țină mereu trupul într-o formă excelentă. Blonda este una din cele mai sexy vedete autohtone. La cei 38 de ani, și cu o sarcină la activ, are un corp foarte bine sculptat.

Are un regim alimentar foarte strict, iar nelipsite sunt orele de stat în sală. Acum este chiar mai atentă, odată cu fericitul eveniment în care a adus-o pe lume pe fiica acesteia, pentru că vrea să se mențină tânără și sănătoasă pentru micuță.

Anda Adam, obsesie pentru sală

Sala de forță este nelipsită din viața cântăreței, care ține extrem de tare la imaginea sa. Blonda spune că sportul este un stil de viață.”Fac și înot, tata a fost antrenor de natație la Steaua, iar acum activează în Australia. În plus, fără un regim alimentar nu ai cum să obții rezultate.

Dieta e foarte, foarte importantă. Reprezintă 70% din rezultatele obținute. Facem sport degeaba, dacă după antrenament mâncăm patru savarine! Dar recunosc că nu mă pot abține de la salata de boeuf și de la floricele atunci când merg la film”, a spus Anda Adam.

„Mi-e dor să mă antrenez cu ea, sincer! Cel mai important sfat pe care l-am primit de la ea a fost să fac totul cu plăcere, doar atunci vezi rezultatele. Și-așa a fost. Tocmai d-asta cred că am și făcut acestă pasiune pentru fitness, iar ea a contribuit la asta. Sportul în viața mea ocupă un loc foarte important fiindcă e un mod de viață. Cred că pe 3-4, pentru că pe primele poziții se află soțul, copilul și familia”, a mai mărturisit cântăreața.

Datorită obsesiei pentru sport, aceasta a și concurat la Exatlon, o emisiune despre și cu jocuri sportive, lucru ce a făcut-o tare mândră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×