Vremea în București joi 4 octombrie. Meteorologii anunță o încălzire ușoară!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/10/2018, 15:08
Vremea în București joi 4 octombrie. Meteorologii anunță o încălzire ușoară!
Vremea în București de joi, 4 octombrie, este una numai bună de plimbare

Conform meteorologilor, vreme în București de joi, 4 octombrie ca suferi încălzire ușoară. Cu toate acestea, nu toate orașele din România vor fi la fel de norocoase. Jumătatea nordică a țării are parte de o răcire sau chiar de precipitații pe alocuri. În punctele cardinale vest, nord și centru, oamenii văr avea deasupra capului un cer care se va înnora continuu, iar, pe arii restrânse de nori care vor aduce ploaie. Vestea bună este că vântul va sufla slab și moderar, iar intensificările lui se vor simți mai puternic doar în zonele montane.

Prognoza meteo de azi 4 octombrie în București

Vremea din București joi, 4 octombrie, este una favorabilă
Joi nu se zăresc precipitații în Capitală

Localnicii sau cei aflați astăzi, joi, 4 octombrie, în București primesc vești bune, conform de accuweather! Maxima zilei, care va bucura oamenii, este de 20 de grade Celsius, care se simt cu 2 mai mult, adică 22 de grade Celsius. Procentul de precipitații este unul extrem de mic, deloc îngrijorător, fiind de 1%. Previziunile meteorologilor anunță că cerul va fi predominant însorit.

Citește și: Gabriela Firea are un salariu colosal!

Citește și: Copiii nevaccinați împotriva rujeolei pot merge la școală!

Citește și: În urma unei campanii pe Facebook, Secția Pediatrie din Zalău este acum dotată așa cum se cuvine

Vremea in bucuresti joi 4 octombrie
Prognoza pe ore în a doua parte a zilei

Vânturile bat cu o putere mică, din direcția de nord, nord-vest, cu 7 kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente și vin cu o intensitate de 11 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent, acesta fiind unul moderat, în valoare de 4. Soarele răsare dintre blocurile Capitalei la ora 07:16 și apune la 18:52.

vremea în bucuresti de joi, 4 octombrie
Prognoza meteo pe ore în a doua parte a zilei

A doua parte a zilei va găsi în termometre 5 grade Celsius, care se simt cu un grad mai puțin, adică 4. Procentul de precipitații este la fel de mic precum cel din timpul zilei. Previziunile meteorologilor anunță oamenii aflați în București că au parte în această zi de un cer senin. Vânturile vin din direcția de est, cu o putere mică, în valoare de 9 kilometri pe oră. Rafalele vin și ele cu o putere mică, de 13 kilometri pe oră. Luna răsare la ora 01:15 și apune la 16:27.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×