Gabriela Firea are un salariu colosal!

Alexandra Chivu   
în Poze haioase
05/10/2018, 00:02
Gabriela Firea are un salariu colosal! GALERIE FOTO
Gabriela Firea aduce în casă un salariu colosal!

Edilul Gabriela Firea are un salariu colosal! Mulți se întreabă cât câștigă, iar acum a venit și răspunsul. Declarația de avere acesteia arată că anul precedent a adus în casă o sumă impresionantă. Se pare că în 2017 a avut un câștig mai mult decât frumos, de 119.241 de lei. Această sumă, împărțită lunar, ar veni 10.000 de lei. Dar, față de anul 2016, clar lucrurile au evoluat, căci anul acesta câștigă mai mult decât atunci, luând doar 6.541 de lei pe lună.

Dar, să aflam mai multe despre cea de la conducere. Născută Vrânceanu, pe 13 iulie, 1972, în Bacău este un om politic. Aceasta este membru al Partidului Social Democrat, ce a fost ales edilul Capitalei în 5 iunie 2016. De-a lungul timpului, primarul general al Bucureștiului a ocupat diverse funcții în sfera politică. A început din postul de consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu, apoi a fost purtător de cuvânt și Secretar de Stat și șef al Departamentului pentru Comunicare pentru Guvernul Mugur Isărescu.

Gabriela Firea, salariu colosal! Iată începuturile care au adus-o unde este acum

Gabriela Firea are un salariu colosal!
Gabriela Firea, în postura de reporter de reren

Ce studii are aceasta? Gabriela Firea a absolvit Liceul Industrial numărul 1 din Bacău și apoi Facultatea de Litere a Universității din București, pe ramura Științele Comunicării. Ulterior, a absolvit și Academia de Studii Economice, iar, ca surpriză, a făcut și un curs de brokeraj.

Începutul în câmpul muncii. Cariera sa a început în anul 1990, în presă, ca reporter la ”Pur și simplu”, localizat în orașul natal. După venirea sa în Capitală, a început să lucreze la ”Azi”, din București, apoi la ”Radio Contact”, ca redactor-prezentator. În anii 1993-1999 a început să apară pe micile ecrane, în cadrul Televiziunii Române.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×