În urma unei campanii pe Facebook, Secția Pediatrie din Zalău este acum dotată așa cum se cuvine

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
03/10/2018, 08:44
În urma unei campanii pe Facebook, Secția Pediatrie din Zalău este acum dotată așa cum se cuvine
În urma unei campanii organizare pe Facebook, Secția Pediatrie este acum dotată așa cum se cuvine

Secția Pediatrie din Zalău este acum dotată așa cum se cuvine datorită unei campanii pe Facebook! În urma unui șoc suferit de o persoană care a trebui să ajungă la spital cu copilul său, aceasta s-a mobilizat și a încercat să aducă dotări spitalului, de care avea nevoie neapărată. Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Zalău, căci despre el este vorba, avea multe lipsuri. În luna mai, anul curent, o mamă a trebuit să-și interneze copilul, atunci observând că unitatea spitalicească are mai probleme. Soluția pe care a găsit-o femeia a fost înștiințarea oamenilor cu privire la situația secției, prin intermediul internetului. Astfel că, ea, împreună cu mulți alți oameni generoși au reușit să facă Secția Pediatrie una folosibilă, ba chiar performantă.

Începutul campaniei sale de pe Facebook a fost format dintr-un simplu mesaj care suna așa: ”Am rugămintea şi speranţa ca cineva care are aparat de aerosoli funcţional, pe care nu îl mai foloseşte… să îl doneze Sectiei Pediatrie din Spitalul Judetean Zalău. Suntem internate aici cu fetiţa, de cateva zile. Este un singur aparat pe secţie, merge destul de greu (minim 30 de minute, 40, la un copilaş) şi sunt destui cu probleme pulmonare. Durează mult să facem tratamentul, un tratament care trebuie făcut la ore exacte. Dacă cumva puteţi, ar fi un real ajutor pentru toti bolnăviorii. Masca e individuală pentru fiecare puiuţ, dar bietul aparat cred că nu mai are mult şi cedează… Mulţumim!”, a fost mesajul mamei de pe rețeaua de socializare.

Citește și: Copiii nevaccinați împotriva rujeolei pot merge la școală!

Citește și: Ce spun gay-ii care s-au căsătorit la PRO TV în direct despre referendum

Citește și: Samsarii câștigă sume uriașe cu acest truc! Ce trebuie să știi pentru a nu fi păcălit

În urma capaniei pe Facebook, Secția Pediatri este dotată acum cu 4 aparate de aerosoli

În urma unei campanii organizate pe Facebook, sectia de pediatrie a fost dotată cu aparate de aerosoli
Aparatele de aerosoli de care Spitalul avea mare nevoie

După puțin timp, mulți oameni au rezonat cu ideea că ”Din puțin se face Rai” și a donat fiecare cât a putut, adunând împreună peste 3.000 de lei. Cu ajutorul acestei sume s-au putut achiziționa patru nebulizatoare noi, lucru îmbucurător pentru toți medicii. ”Sănătatea este una dintre cele mai de preţ valori, iar generozitatea se încadrează şi ea în aceeaşi listă de valori privilegiată. Au demonstrat acest lucru grupul de mămici organizate în Asociaţia “Împreună-i vom face fericiţi”, în colaborare cu Digi Medical Tehnic, care au donat patru bucăţi de nebulizatoare pentru copiii internaţi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău”, a spus dr. Liliana Neaga, managerul SJU Zalău.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×