Ce spun gay-ii care s-au căsătorit la PRO TV în direct despre referendum

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/10/2018, 21:10
Ce spun gay-ii care s-au căsătorit la PRO TV în direct despre referendum
Gay-ii care si-au facut nunta la pro tv au vorbit despre referendum

În cadrul unei emisiuni în direct, difuzată pe PRO TV, o pereche de gay s-a căsătorit. Cu ocazia referendumului, cei doi au fost contactați și întrebați despre cum li se pare ce se întâmplă acum în țară, mai ales ei fiind singurul cuplu format din două persoane de același sex care a reușit să-și oficializeze relația. Pe numele lor: Daniel și Mihai, au participat la o emisiune acum 5 ani de zile; emisiune care organiza marele eveniment pentru 4 cupluri de îndrăgostiți, iar la final, fiind un concurs, se alegea doar o singură pereche care beneficia de un premiu.

Cuplul câștigător primea o lună de miere gata plătită și organizată. Paritcipând la emisiune, Daniel și Mihai au reușit să-și facă o petrecere de nuntă pe cinste. Cei doi au trecut printr-o ceremonie aparent normală, însă neaoficială, dar filmată și difuzată pe micile ecrane. Evenimentul mult așteptat de ei a avut loc pe malul lacului Buftea, iar încununarea destinelor lor a fost făcută de un pastor venit din străinătate. De asemenea, unul dintre cele mai frumoase momente pentru ei a avut și momente mai mult decât speciale, având-o pe Loredana ca artist care să le cânte la nuntă. Anii au trecut, iar cu ocazia revizuirii Constituției, aceștia au revenit în ochii lumii publice, dat fiind experiența lor din trecut.

Unul dintre gay-ii care s-au căsătorit la PRO TV și-a spus părerea despre referendum!

Jurnaliștii de la WOWbiz.ro au luat legătura cu unul dintre cei doi, întrebându-l cum comentează cele ce se întâmplă în țară, având poziția pe care o are. Daniel, căci despre el este vorba, a susținut că ei încă formează un cuplu, dar niciodată în România. ”Da, suntem, în Tenerife, avem un club gay și, sincer vorbind, nu prea avem planuri să ne întoarcem în România. Cel puțin nu în cea de acum!”, a clarificat unul dintre cei luați în vizor prin prisma căsătoriei televizate.

Citește și: Accident transmis pe Facebook. Ultimele momente din viata lui ”Briceag”, interlopul din Craiova

Citește și: Marinela Chelaru, sănătate șubredă! Actrița a chemat ambulanța de două ori! ”De ce nu m-ai lăsat să mă duc?”

Citește și: Cele mai nimfomane Zodii. Le stă mintea doar la sex. Te ferești sau nu de ele?

De asemenea, acesta a răspuns sincer și ferm și la întrebarea legată de referendum. Din punctul său de vedere, ce se întâmplă acum în România nu are sens. Acesta crede cu ardoare că totul se rezumă la un joc de putere. ”Referendumul ăsta nu are niciun sens. Sunt doar jocuri de putere, influențe religioase și rusofone, orgolii etc. Se cheltuie o groază de bani degeaba. Într-un stat laic, legal, căsătoria se referă la căsătoria civilă. Asta ar trebui să fie egală indiferent de sex. Pe unră, căsătoria religioasă este opțională și variată. E într-un fel dacă ești ortodox, catolic, musulman, mormon, protestant etc. Lucrurile se complică și mai mult când cei doi soți sunt de religii diferite. Dar drepturile legale ți le dă căsătoria civilă, hârtia de la primărie! Religios poți să te căsătorești sau nu. Chiar dacă ești feterosexual!”, a încheiat Daniel.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×